Televiziune pe SmartPhone

Vrei acces la TV utilizand un smartphone sau o tableta? Acum ai! 🙂

Romtelecom si Cosmote au lansat Dolce Mobile TV. Serviciul este destinat clientilor celor doua companii, fiind disponibil numai prin conexiunea Wi-Fi Romtelecom (merge si la Hot-Spoturile Romtelecom) si prin reÅ£eaua 3G a COSMOTE-ului. Wi-Fi Romtelecom n-am, dar am Cosmote…. si cum serviciul este gratuit pana la 26 August, nu am ce pierde daca il incerc.

Aplicatiile necesare pot fi descarcate gratuit din App Store (pentru iOS) si Google Play Store (pentru Android) si necesita Android 2.3 (sau versiuni mai noi) sau  iOS 4.0 (sau versiuni mai noi).

Aplicatia ofera acces la o grila de 35 de programe, dar si la un serviciu cu plata tip „inchiriere film” . Accesul este relativ facil (atehnicilor ca mine) si presupune crearea unui cont pe DolceTv. Aveti stiri, sport, dar si DuckTV. Pe mine acesta din urma ma incanta… mai ales ca ne pregatim sa plecam la drum cu cei mici.

Nu stiu care vor fi costurile dupa data de 26 August, dar nu cred sa fie prohibitive.  Am timp pana atunci sa imi dau seama daca merita sau nu.  🙂

Articole pe aceeasi tema