Invatand altfel

Scoala altfel – o normalitate in alte tari, o anormalitate cu impact pozitiv, pentru elevii romani.

M-au bucurat toate materialele pe care le-am vazut la tv in aceasta saptamana despre activitatile elevilor din cadrul saptamanii altfel. M-au bucurat pentru ca aceasta saptamana reprezinta o raza de speranta pentru invatamantul romanesc. Se poate! … poate se va extinde acest proiect….

M-am bucurat sa vad muzee si institutii de cultura implicate in acest proiect, dar cel mai mult, m-am bucurat sa va ca s-au implicat si asociatii sau firme private. Un astfel de proiect este Maine se incheie Scoala Naturii – un eveniment organizat de  Asociația Descoperă Natura, in colaborare cu Dacia Plant și Foto Union.

 Astazi, la 11:00 si la 13:00 au loc ultimele doua ateliere din cadrul acestui proiect. Doar astazi copiii il mai pot asculta pe Mugur Pop dezvaluind secretele plantelor. Este un proiect interesant, care ne aduce aminte de bogatiile naturii si ii invata pe cei mici despre puterile magice ale plantelor. Lucrurile acestea nu se injata nici pe smartphone, nici pe tableta si nici pe orice alt gadjet.

Proiectul reuseste sa ii aduca pe cei mici intr-o oaza verde a Bucurestiului, invatandu-i despre plante, in natura.

Daca nu aveti un program ferm pentru astazi, mergeti cu cei mici la 11:00 sau la 13:00 in Herastrau, la Cafeneaua Tete-a-Tete (langa Gradina Japoneza)!

Articole pe aceeasi tema

3 comentarii