Jumatati

Aproape orice are si jumatati pline dar si goale… La fel si colesitesctomia mea.

Jumatatea plina:

– 40 is the new 44 (un 40 cam fix, dar 42 pica de pe mine)

– kilogramele mele incep cu 6, desi m-am internat cu 76

– intru in multe din hainele „de dinainte”

– sunt sanatoasa, iar atata timp cat respect regimul, voi ramane asa.

– am o dieta sanatoasa.

Jumatatea goala:

– B is the new D … ma refer la cupa. Nici B nu-i rau… dar de la D la B in doua saptamani e cam ciudat

– sunt slabita

– ma recuperez greut… icterul trece greu si am o stare de sfarseala ingrozitoare

– nu am voie sa imi iau copii in brate; din nou. 🙁

– dieta mea este fooarte restrictiva. Si mi-e ciuda.

– plagile sunt cam rosii asa ca ma indop cu antibiotice.

– mi-am suspendat „activitatea sportiva” (sala si aquagymul); abia imi intrasem in forma.

Articole pe aceeasi tema

33 de comentarii

  1. bravooo! ma bucur ca ti-ai revenit. multa sanatate.
    amu, despre partile negative – te inteleg cu cupa. :)) am reusit sa ajung si eu la greutatea mea „normala” si am pierdut vreo 5 kg, numai ca simt ca mi s-au micsorat si „gemenii”… asta e. nu poti sa le ai pe toate…

  2. Eu ma bucur sa citesc doar de partile pozitive la tine! Bine ca esti acasa si sanatoasa, cu un regim sanatos de viata si…60?!? M-ai luat – eu ma lupt de vreo doua saptamani intre un 68 si un 70 si sunt mult mai pitica decat tine. Bravo, bravo, bravo!

  3. Eu ma bucur sa citesc doar de partile pozitive la tine! Bine ca esti acasa si sanatoasa, cu un regim sanatos de viata si…60?!? M-ai luat – eu ma lupt de vreo doua saptamani intre un 68 si un 70 si sunt mult mai pitica decat tine. Bravo, bravo, bravo!

  4. Bravo! Bine că eşti sănătoasă! Restul trec de la sine. În plus te-a ajutat la slăbit :)!

  5. Nu este nimic dubios. Intotdeauna cand slabim, incepem cu partile pe care le-am dori mai pline, iar cand ne ingrasam, incepem cu ce nu ne-am dori sa fie prea umflat9gen burta).
    Sper totusi sa nu continui in ritmul asta cu slabitul.
    Si mai ales nu te forta in nici un fel. 
    Sanatate!

  6. Nu este nimic dubios. Intotdeauna cand slabim, incepem cu partile pe care le-am dori mai pline, iar cand ne ingrasam, incepem cu ce nu ne-am dori sa fie prea umflat9gen burta).
    Sper totusi sa nu continui in ritmul asta cu slabitul.
    Si mai ales nu te forta in nici un fel. 
    Sanatate!

    1. @vienela nu ma fortez decat sa tin regimul recomandat de medic 🙁 … am incercat sa gust si alte alimente, dar ma ia cu dureri instant.

  7. N-am mai trecut de multisor pe aici, dar am incercat sa ma pun oarecum la curent! Of, Doamne, problemele astea! Iti doresc multa sanatate, Gabi. Insanatosire grabnica, pentru a te putea intoarce in bratele copiilor tai! 🙂 Si ei, in ale tale!

      1. @cojocarii  
        eu am 7. si una devinde cheloida cred. si cred ca sunt rosii in mod natural, se fac dupa vreo cateva saptamani roz. Asa ca ia ce ti-a dat cumintica, dar nu te mai stresa, ca tine si de capacitatea de regenrare a tesutului.

  8. stai asa, poate nu ti-ai luat masura potrivita. incearca tot D (sau ce), dar circumferinta mult mai mica. Daca aveai 85, ia-ti 80 You get my point.

    1. @degetica nu merge.. decat daca bag ceva sosete in cupa :)) e vizibil larg. Mai aveam ceva B-uri de dinainte si vin perfect. Au scazut…. 🙁

  9. Sanatate multa,Gabi!Asta conteaza cel mai mult!Nu am reusit sa citesc tot din urma…cum ai „reusit ” sa ajungi la „cutit”?Aveai ceva probleme?

  10. Priveste partea buna, esti slabanoaga, nu inteleg de ce iei antibiotic, chiar asa de rosii sunt taieturile? SI la mine au fost rosii si usor bombate ceva vreme, dar nu am luat antibiotic. Una s-a vindecat urat, dar asta e, nu ma uit prea des la ea.

    1. @sofiaelena la cat am tras cu seromul de la operatia veche, nu vreau sa risc nimic. Data trecuta m-am luptat 2 luni cu un serom. Mai bine fac cum spun medicii…

    2. @sofiaelena la cat am tras cu seromul de la operatia veche, nu vreau sa risc nimic. Data trecuta m-am luptat 2 luni cu un serom. Mai bine fac cum spun medicii…

  11. Hai ca poti, hai ca poti! Eu stau la finish (oricare o fi acela) si te astept sa ne bucuram impreuna. P.s. sunt invidioasaaa pe 40 😉

  12. Io ma bucur pt kg cu 6, dar vreau sa fii bine. Ce ai voie sa mananci? E mai usor sa spui ce  nu ai voie? E greu, nu? Dar nu imposibil. Eu sunt cu gandul bun catre tine.
    Stii ca icterul trece al naibii de greu, de la copii. Imbratiseaza-i cu maxima putere, atat cat poti.
    Te pup.

    1. @VeronicaMaxim lista cu admisele e scurta: deocamdata doar lactate degresate (0,5% max) si cateva legume (morcov, dovlecel, spanac, conopida) fierte sau la gratar. Carne, doar peste slab in prima luna… Nimic dulce, nimic crud. 6 luni. 
      Te pup si iti multumesc pentru incurajari. 🙂

    2. @VeronicaMaxim lista cu admisele e scurta: deocamdata doar lactate degresate (0,5% max) si cateva legume (morcov, dovlecel, spanac, conopida) fierte sau la gratar. Carne, doar peste slab in prima luna… Nimic dulce, nimic crud. 6 luni. 
      Te pup si iti multumesc pentru incurajari. 🙂