Un Trib intru bucuria lui

Ca las totul.. mai totul.. pe ultima suta de metrii, e ceva obisnuit la mine. De asta am si avut parte de muuuulte ajunuri de sarbatori petrecute in trafic in timp ce alergam intre diverse magazine aglomerate. Anul acesta, am decis ca Mos Nicolae al lui Sorin sa vina prin curier. Nu trafic. Nu magazine aglomerate… dar alta dandana… Nu am luat in calcul timpul de livrare.. si iata-ma pe 4 decembrie fara cadou cumparat online. Am intors problema pe toate partile si am decis: comand pe 5 Decembrie si apelez la Tribul! Citisem numai de bine despre ei, asa ca am decis sa il las pe Mos Nicolae sa vina cu bicicleta.

… Si a venit! Obosit de atata pedalat si de numarul mare de livrari carora a trebuit sa le faca fata (sau picioare) in ajun, Matinca, curierul de la Tribul a sosit, iar domnul meu nu si-a gasit ghetele goale. 🙂

Experienta primei interactiuni cu Tribul a fost mai mult decat multumitoare. Mi-am creat cont, am plasat comanda sa mearga sa ridice cadoul de la furnizor si sa mi-l livreze la serviciu si, in timpul scurs de la plasarea comenzii pana la livrare am primit permanent notificari prin e-mail prin care mi se comunica starea comenzii mele, dar si numele si (foarte imporatnt) numarul de telefon al curierului care efectueaza livrarea. As fi primit aceste notificari si pe telefon.. daca eram suficient de desteapta sa citesc ca numarul de telefon nu trebuie introdus cu spatii. 🙂

Am fost chiar surprinsa atunci cand Ariel, initiatorul Tribului, m-a sunat sa isi ceara scuze pentru intarzierea la livare.. mai ales ca eu nu spusesem nimic despre asta.. Nici macar in gand. 🙂 Ma asteptam sa fie ceva intarzieri la livare in ajun de Mos Nicolae; de asta nici macar nu mi-am pus problema ca au trecut cele 90 de minute pe care si le asuma pe site. Era un traseu destul de lung, era ajun, era cumplit de frig… si totusi Matinca l-a adus pe bicicleta pe Mosul lui Sorin.

Ma bucur tare ca i-am descoperit si voi incerca sa apelez la ei ori de cate ori voi avea nevoie. E incredibil sa descoperi ca exista si furnizori de servicii fara cusur.. mai ales, in timpurile noastre in care mai toti in jur se plang de firmele de curierat.

Ma declar fan Tribul! Stiu ca nu sunt singura!

Articole pe aceeasi tema

Un comentariu