Concurs punctfoto.ro – CASTIGATORII

Iata ca a venit si momentul anuntarii castigatorilor concursului organizat de punctfoto.ro.

Premiul de popularitate  a fost castigat de catre Mihaela Gheorghe care a reusit sa primeasca 103 like-uri. Felicitari, Mihaela!

Premiul special merge la ….. Cristina Ologeanu, care a reusit sa il convinga pe Bogdan, cel care sta in spatele lentilei punctfoto,  prin ambitia si detreminarea de care a dat dovada pe tot parcursul concursului. Si-a dorit cu ardoare sa castige si si-a „hartuit” prietenii virtuali cerandu-le sa o voteze. 🙂 Felicitari, Cristina!

Cel de-al treilea premiu merge la…..

… la unul dintre urmatorii:

1. Gradinariu Larisa Delia

2. Ramona Zarnescu

3. Corina Gasca

4. Crasmaru Mirela

Cristina Ologeanu – premiul special

5. Craciun Roxana

6. Adina Elena

7. Mihaita Bogdan

8. Andrei Pintilie

9. Cati Niculae

10. Mary Marys

11. Luciana Alexandru

Mihaela Gheorghe – premiu de popularitate

12. Ana-Maria St

13. Valeria Voinea

14. Gabriela Tudor

Felicitari, Ramona Zarnescu, tu esti aleasa lui Random!!

Felicitari tuturor castigatoarelor si multumiri tuturor pentru participare!

Pentru a programa sedintele foto il puteti contacta pe Bogdan, fie pe facebook, fie telefonic sau prin e-mail – datele de contact le gasiti pe  site.

PS:  Va reamintesc ca toti participantii beneficiaza de o reducere de 30% la achizitionarea unei sedinte foto outdoor, adica veti plati 105 ron pentru o amintire de neuitat. 🙂

Articole pe aceeasi tema

8 comentarii

  1. Multumesc tare mult, Gabi si punctfoto.ro :). Felicitari tuturor participantilor si, in special, celorlalti castigatori.

  2. YUPYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY! Ştie careva cum fac aici un emoticon care dansează??????? MULŢUMIIIIIIIIIM!!!!!

  3. Felicitari in special Cristinei si Ramonei, ca pe ele le-am mai intalnit virtual! Dar si Mihaelei, bineinteles! Sa se bucure de sedintele foto si sa vedem multe poze minunate!