2 luni Vladimiresti

5150g. si 56 cm.

Creste zburlitul meu. Incet dar sigur. ๐Ÿ˜‰ Nici nu imi pot dori altceva…. fata de cele 3230g si cei 48 de cm, cat a avut la nastere, nici nu se putea mai bine!

Creste voinicul!

S-a amanat vaccinul „de doua luni” din cauze de stafilococ auriu. Am refacut analizele; urmeaza sa le ridicam Vinerea viitoare si in functie de rezultat il vaccinam sau luam iar calea specialistilor.

Devine enervant ridicatul medicilor din umeri; si in cazul lui si in al meu. ๐Ÿ™ .. dar tragem aer in piept si mergem mai departe. Amandoi. ๐Ÿ™‚

Articole pe aceeasi tema

Hot

14 comentarii

  1. Sa va traiasca si sa creasca mare si norocos!
    Vladimir a fost primul nume la care m-am gandit pentru fiul meu. Al doilea a fost Mihai si asa i-a ramas numele, dar am inca nostalgia numelui Vladimir.
    Va fi un om deosebit, puternic, numele influenteaza caracterul unei persoane.

    Numai bine va doresc, intregii familii!

  2. La multi asa, sa fie sanatos si sa-i faca fericiti pe mami si pe tati! Si s-o iubeasca pe surioara lui si sa se aiba ca fratii, toata viata lor. Toate cele bune, Cojocarilor! ๐Ÿ™‚

  3. ioii ce scump e. sa va traiasca si sa va bucurati multi ani de el si el de voi
    e un zburlici simpatic rau. 3230gr? ce zici de mariuca cu 2800gr, plecate acasa cu 26600, trecut in fisa 2700 sa parem si noi in rand cu normalii :))) si acum la 5l3s are 8400gr. si vrea adormita doar in brate, ca bratele e magice :))) au aur pe ele si aduc somnul cel mai bun.
    spatele meu? care?:D unde?:D ce mai conteaza, gasana mea sa traiasca. si toti copilasii din lume. si parintii lor.
    pupi de la noi pt voi

  4. Sa va traiasca minunea mica alaturi de minunea mare… cat despre tine poate se intapla si cu tine o minune si se inchide rana aia odata. Aveti o viata plina, nu aveti timp sa va plictisiti, asta este sigur ๐Ÿ™‚ Vladimir e un scump scump. Multe imbratisari!

  5. Sa traiasca , sa-nfloreasca conasul Vladimir cel mititel si ciufulit! ๐Ÿ™‚
    Intradevar e secatuitor de energei a privi neputinta medicilor si rirdcatul din umeri! Insa eu cred in vorba aia cu „orice nas isi are nasul” si sunt sigura ca se va gasi solutia ideala pentru voi!
    Multa sanatate!
    M-am bucurat sa vad poza cu Vladimir! ๐Ÿ™‚

  6. Sa vie sanatos ca frumos este …, nu mi-l dai mie?
    Sa fii si tu sanatoasa ca prea ma enrveaza cand citesc toate cele cu rana neinchisa.

      1. @g.cojocaru, Esti mama, deci esti puternica, tu ai ca scop sa rezisti (si fizic si psihic)pentru puii tai. Trebuie sa fie si bine, fii puternica.
        Da, Vladimir e cel mai frumos baietel pe care l-am vazut…fie si in poze tot frumos ramane. Sper ca nu modifici pozele in Photo Shop:D-glumesc(Iulia il saluta pe Vladimir:D).