Super Girl

Later edit: Bogdana a fost stearsa din lista participantilor fara nici o explicatie. 🙁

Bogdana Dobre, she’s the one! 😉

Fanii, printre care si eu ca hoata de poza de inscrie (multumesc G+ !), au nominalizat-o. O vrem in Calendarul Super Fetelor din Social Media – editia 2012.

Daca nici Bogdana nu e Super Fata, atunci cine mai e?

Doamna mea draga, daca citesti aceasta postare, te rog sa imi ierti furtisagul (ma refer la poza utilizata la efectuarea recomandarii, cu care apari si in lista participantilor) si sa accepti aceasta nominalizare.

Esti Super-Fata onlineului mamicesc, si meriti pe deplin o pagina numai a ta in calendarul Super-Fetelor din Social Media.

Nu stiam despre acest proiect, dar atunci cand am aflat, am stiut ca locul tau e acolo. Ma bucur tare ca propunerile (caci nu am fost singura care te-a propus) au fost acceptate si sper sa reuseti sa ajungi in paginile acestui calendar.

… si de nu vei ajunge, fie ca asa decizi, fie ca asa decid altii, vreau sa stii ca tu vei ramane super-fata noastra! … si toate „chapeau-urile” care ti-au fost adresate in ultimul timp, imi intaresc aceasta convingere.

In afara de Bogdana, mai sunt nominalizate si Malina Tudoroiu, si Ioana Chicet – Macoveiciuc…. dintre cele pe care le citesc eu.

Eu le-am votat si scriu aceasta postare pentru a va ruga sa o faceti si voi!

Votarea este deschisa pana pe 15 Decembrie: aici.

Articole pe aceeasi tema

7 comentarii

  1. Buna!
    Citesc de mult blogul vostru si imi place foarte mult. De fapt imi place atat de mult incat am deschis o rubrica noua in lista mea de bloguri favorite si voi sunteti primii trecuti in ea.
    O duminica superba va doresc! Tineti-o tot asa!