Iubesc anii electorali!

Desi Chiliman a facut destule chestii bune pentru sectorul pe care il „gospodareste”, atentia dumnealui s-a canalizat mai mult spre investitii (facute cu cap… in mare parte), in detrimentul curateniei sau al deszapezirii…. pana prin vara trecuta… cad sectorul a „inflorit” … in ciuda crizei pe care o traverseaza economia. Si de atunci a tinut-o tot asa.

Cum sa nu ma bucur cand vad vole pe straduta mea? An electoral, sau nu, am scapat de cateva ore bune de dat la lopata! ๐Ÿ™‚

… Si daca tot am iesit la dat zapada, nu am avut cum sa nu remarc stradaniile Fan Curierului de a ajunge la clientii sai! ๐Ÿ™‚ – masina lor se vede in planul indepartat. Stradaniile curierului m-au facut sa vreau sa ii folosesc mai des! ๐Ÿ˜‰ Merita toata consideratia mea!

In zona voastra cum e cu deszapezirea?

Articole pe aceeasi tema

10 comentarii

  1. si eu tot in sectorul 1 stau, dar la noi pe straduta nimic nimic n-au bagat. e adevarat ca e straduta de 300 m din calea principala, dar iti rupi masina in doua de ce sleauri sunt. in alti ani au bagat, acum e primul an de cand stam aici si nu au bagat nimic.

    1. @sakura, nu-i cu suparare. Desi nu sunt fan lepse, asta chiar imi place, asa ca voi raspunde cu placere… cel mai probabil maine, ca acum o sa petrec niste „quality time” cu sotul meu si cu Maria, dand zapada din curte si de pe trotuar; aici nu a intrat vola. ๐Ÿ˜› Dupa, o sa ii bagam pe amandoi la baie, papa si nani… si cred ca suntem norocosi daca terminam cu toate pe la 10. Nu ne ramane decat sa speram ca adorm si ei atunci. ๐Ÿ™‚ … sa apucam sa ne odihnim si noi putin.