(a)Politicalitati

Ma simt „pe din afara”. Circul politic actual ma scarbeste… si ma depaseste. Ma simt neputincioasa. Nici una dintre tabere nu ma incanta. E drept ca nu ambele rele sunt la fel de rele, insa nici unu dintre cele doua rele nu mi se pare suficient de bun incat sa merite sustinerea mea.
La noi in familie nu se discuta politica. 🙂 Multumesc zeilor pentru asta! Daca ma mai bagam si in politice cu Sorin… Noi suntem „ocupati” cu nesomnul: Vladimir are deja o saptamana in care se trezeste sistematic din 20 in 20 de minute… Vrem doar sa dormim!
Circul politic il privim ca niste spectatori care nu inteleg nimic din ceea ce este pus in scena… Astazi pare a fi punctul culminant.
… si eu tot ca un spectator ma simt. Imi pasa! Imi pasa viitorul copiilor mei, de viitorul tarii in care traim… dar nu am ce sustine; nu am pe cine sustine….
Ii admir pe cei care isi sustin convingerile iesind in strada sau militand prin toate canalele ce le stau la dispozitie pentru convingerile lor. Stiu ca lumea nu se poate schimba daca nu facem nimic… insa eu una sunt intr-o etapa apolitica… Sunt scarbita de circul de pe scena politica a Romaniei!

Articole pe aceeasi tema

4 comentarii

  1. Eu ma uit, imi si place si mai am si obligatie de familie (sotu’). Ma uit din facultate si nu am scapat de virus. Din pacate, aceiasi senzatie o am si eu, ca nu prea am din ce alege,clasa politica e mai urata decat acum 13-14 ani (parerea mea) si se mai face :((. Si ma enervez ca mereu trebuie sa aleg raul cel mai putin rau, fara a avea ocazia sa aleg cu toata increderea si convingerea ca va fi mai bine. In alta ordine de idei, imi pare rau pentru Vladi, acum cand mai are un pic si face anisorul :(. Poate e caldura de vina sau poate vreo masea sau vreun dintisor. Si noi ne trezim mai des in ultimele 2-3 zile, de vreo 2-3 ori pe noapte, cred ca doar caldura e de vina :(. Somn usor!

    1. @Steli, nu stiu de la ce e… par a fi semne de eruptie dentara.. insa dureaza de prea mult timp… asa ca … 🙁 …Sper sa fie in forma Joi!

  2. Of, imi pare rau de chestia cu nesomnul! Pe caldurile astea e tot ce va mai lipseste.:(
    Si eu sunt ma simt in plus si la subiecte politice, din pacate. Nici noi nu discutam nimic despre politica prin casa, prin cercurile de prieteni, iar pe-afara cu copiii nici atat si nici nu mi-amintesc sa fi facut-o vreodata. Iar la TV nu ma uit nicicum.
    Insa recunosc ca ma simt de multe ori cu musca pe caciula cand citesc despre nepasare, neimplicare s.a.md.d.