Il iubesc!

Astazi aniversam 3 ani de casatorie! La multi ani, noua!

Pe vremea aceea nu stiam ce urmeaza…. Visam la o viata frumoasa; visam sa am copii… visam.

Astazi traiesc visul alaturi de el. Si il iubesc! Il iubesc pentru fiecare surpriza pe care mi-o face, pentru fiecare noapte in care ma lasa sa dorm si se ocupa de copilul/copii care nu are/au somn. Il iubesc pentru fiecare scutec schimbat, pentru fiecare masa pe care le-o pregateste/serveste copiilor, pentru fiecare prima data pe care a incercat-o alaturi de mine, il iubesc pentru zilele in care m-a vegheat si s-a rugat pentru viata mea, il iubesc pentru fiecare strop de sudoare pe care l-a varsat pentru bunastarea noastra… il iubesc pentru ca nu uita sa fie barbatul cu care m-am casatorit!

Sunt o femeie implinita si fericita. Din cauza lui! Si il iubesc si pentru asta!

Langa el traiesc o viata mai implinita si mai fericita decat visam. Viata langa Sorin mi-a deschis noi orizonturi, si mi-a transformat scara valorilor…. Il iubesc, pe zi ce trece din ce in ce mai mult! Mi-e greu sa exprim cat si cum… stiu doar ca abia langa el am inceput sa simt ca traiesc cu adevarat!

La multi ani, iubitul meu! Multumesc ca m-ai ales pe mine sa iti fiu alaturi in viata!

Articole pe aceeasi tema

6 comentarii

  1. La multi ani cu sanatate si muuuulte bucurii! Sa va iubiti la fel si peste 97 de ani :)! Distractie placuta pentru cand apucati sa sarbatoriti in doi !

  2. La multi ani fericiti in continuare! sa va iubiti pana la adanci batranete si dupa! 🙂

  3. foarte frumos si extrem de emotionant. La multi, multi ani impreuna. Iubire vesnica si o viata cat mai frumoasa impreuna!

  4. Asa sa ramaneti: iubindu-va unul pe altul, sprijin unul altuia!! :-*