De gustibus…

Locuiesc intr-o zona… nu foarte selecta. Cartierul meu este „poarta” intre periferia Bucurestiului si satele invecinate…

In multe privinte, am de ce sa ma simt ca la tara… Am incetat sa mai sper la existenta unui magazin mai rasarit in zona… si nu ma mira toate buticurile aprovizionate din Europa care apar si dispar intr-un ritm alert… nu ma mira nici pirandele parvenite, care nu reusesc sa isi tradeze conditia si nu rezista sa nu intre fermecate in buticurile acestea…. Pentru mine, imaginile acestea sunt obisnuite…

Speram, ca ย o data cu emanciparea cartierului prin deschiderea unui Carrefour, sa mai pice si un magazin mai de soi in galeria comerciala a magazinului… N-a fost sa fie. Singurul magazin de haine din galerie afiseaza in vitrina niste rochii plasticoase si kitschoase, in niste culori turbate, dar in nuante neon. Bleah!

M-am gandit ca e targetat pirandelor si celor din satele invecinate . Nu am avut curiozitatea sa intru. Nici acum nu o am…. in schimb am aflat cine sta in spatele rochiilor-horror : nimeni alta decat Bianca Dragusanu, in calitate de designer….

… si in imaginile de prezentare, maiestria fotografului isi spune cuvantul. Realitatea e dezastruasa!

Articole pe aceeasi tema

12 comentarii

  1. Personal , cu malitiozitatea de rigoare , aceasta „diva” mi s-a parut mereu a fi monumentul declarat al prostiei si al lipsei de bun simt. Nu o invidiez nici cat este negru sub unghie pe fatuca asta si , pe bune , tot ce imi provoaca ,ca si sentiemente , aceasta persoana , este numai scarba si mila. Categoric nu as imbrac niciodata ceva ce ea promoveaza pentru ca as avea sentimentul ca ma imbrac cu gioarse. Stiu ca sunt rautacioasa acum , insa nu ma pot abtine. Pur si simplu moaca asteia ma face sa ma gandesc la o varza murata. Si ca sa nu fiu pe deplic rea , dintre toate pitziile afisate pe stical , cu ostentatie , singura de care imi place este Gina Pistol , pe bune…fata aia e ceva mai serioasa si , cat de cat , daca nu stie , tace….pe cand restul….apara si pazeste.
    Revenind la postarea ta , stau si ma intreb cine o fi promovat botoxata ca si designer? Neica seful chiloteilor? ;)O fi o colaborare intre ei. oricum , si mie mi se par urate modelele de rochii…si am senzatia ca de s-ar fi utilizat , poate , alte culori pe acele croieli , banuiala mea este ca ar fi aratat mult mai bine. Sigur sunt carcotasa acum , insa si eu m-am cam saturat de plastic….dar altceva mai gasesti astfel incat sa iti si permita buzunarul? ๐Ÿ™
    In plus ma gandesc la fetele adolescente ce au credinta ca numai asa poti razbi in viata….avand exemplul domnisoarei Dragusanu. ๐Ÿ™

    PS. Va urez si eu multi ani fericiti inainte , pentru aniversare si am fost maxim impresionata de postarea anterioara….

  2. Unele modele de rochii sunt chiar dragute :), pacat insa de materiale :(. Nici nu vreau sa ma gandesc ce „arome” ar putea lasa in urma ei la 40 de grade la umbra :)).

  3. Ualeeeu! vad ca au distribuitori si la mine-n sat, neaparat trec pe acolo zilele astea. Ce daca va trebui sa scurtez … juma’ de metru (imi fac si un batic din poalele rochiei!) Tre’sa arat si eu ca o diva!
    Si cred ca e buna de semnalizare si pe bicicleta, ca io n-am caruta ๐Ÿ˜€

    Si … aaa … respect faptul ca ai inchis comentariile la poza cu nunta, deci tin doar pt mine faptul ca-si doresc munti de bunastare si toate cele! ๐Ÿ™‚ Frumosi mai sunteti! Cu asa copii … nici n-aveau cum sa fie parintii urati ๐Ÿ˜€

    1. @AndreeaG, eu inca am probleme in a accepta ca cineva imbraca asemenea haine… jur ca sunt mai plasticoase decat cele care se purtau in anii 70! Un plastic ordinar, lucrat cu picioarele!
      Mariei nu i-as lua asemenea materiale nici macar sa isi imbrace papusile!
      Te pup! si iti multumesc frumos pentru cuvintele frumoase! ๐Ÿ™‚

  4. Nu stiu daca culoarea „neon” e la moda, pe aici nu prea am vazut, dar „Barbi” trebuie sa fie imbracata asa „fosforescent” in caruta, altfel o calca masina!!!!

  5. :))) verde si roz neon (exista ca si culoare???) sunt in trend vara asta

  6. pe mine ma dor efectiv ochii cand vad pustoicele pe strada cu tricouri in culor turbate. Vreau ochelari alb-negru :))