Impreuna la somn

Prima noapte in camera lor.
Vladimir a dormit neintors; Maria s-a trezit ca de obicei pe la 3 pentru a merge la baie si apoi a refuzat sa se intoarca in patul ei. A ramas sa doarma cu noi.
In cea de a doua noapte in camera lor a fost putin mai bine. Daca nu luam in calcul faptul ca s-au culcat pe la 1.30 as putea spune ca a fost o noapte perfecta. Au ramas impreuna pana dimineata. Culcatul la 1.30 a fost o mare surpriza pentru noi… mai ales din partea lui Vladimir. El niciodata nu a mai facut asa ceva… dar intotdeauna e loc pentru o „prima data”. Sper sa nu devina o obisnuinta. In seara aceea am „evadat” la cinema, in doi. Am fost sa vedem Alex Cross. Filmul incepea la 22:50 … credeam ca ii vom gasi sfoaraind pe amandoi atunci cand ajungem acasa, dar piticii nostri nu au tinut mortis sa ne surprinda, asa ca i-am gasit intr-o forma de zile mari, plini de chef de joaca. Nu a fost chip sa ii adormim pana nu ne-am jucat inca o jumatate de ora cu ei. Am tras aer in piept si am facut-o si pe asta.. ca doar aveam bateriile incarcate. 🙂

Ne-am bucurat, totusi, ca pana dimineata nu s-au mai trezit si ca au reusit sa doarma toata noaptea impreuna, in camera lor.

Progresam. Cu pasi mici si cu stangacii, dar progresam.

Articole pe aceeasi tema

5 comentarii

  1. Fain, eu in a dorm cu Iulia. Si Iulia a avut uneori momente cand se culca asa de tarziu iar eu eram asa obosita c anu o puteam trezi dimineata sa ii dreg programul.

    1. Sunt mici! O parte din mine isi vrea dormitorul conjugal inapoi…. O alta isi vrea somnul de noapte si o alta isi vrea copiii fericiti. Greu!