G.I. Maria

In etapa aceasta totul pare a fi o lupta continua pentru Maria mea… Totul… Cu mici „scapari” in care ne reaminteste ce inima buna are si cat de multa iubire este capabila.

Mi-am zis ca trece… dar incep sa ma ingrijorez. „Luptele” pe care le duce cu noi au loc mai mult pe frontul psihologic. Ma ingrijoreaza luptele fizice pe care le duce cu alti copii; nu intotdeauna mai mici.

Acum doua saptamani am lasat-o pret de 20 de minute la Gymboland in Afi .. pana m-au sunat doamenle de acolo… Au fost amabile si mi-au spus ca cea mica nu mai vrea sa stea fara mine… Ajunsa la fata locului am gasit o Marie de 2 ani si 7 luni imbrancind un baiat de cca 5 ani si incercand sa il forteze sa stea la nivelul ei pentru a-l ruja.

Sambata, am fost la Leroy Merlin si a vrut sa ramana la locul de joaca….Dupa nici 10 minute, suna telefonul. Parca aveam un deja-vu…. Maria mea batea un baietel de cca 4 ani.

In capul meu e un amalgam… gandurile si intrebarile imi zboara in minte cu viteze ametitoare. Poate ca stiu de ce… oricum, in cazul celor mici, cauza suntem noi, parintii. Direct, indirect.. nici nu mai conteaza.. totul porneste si se intoarce la noi.

Nu stiu inca ce voi face, sau cum voi face.. Stiu ca trebuie sa fac ceva repede. Incerc sa opresc caruselul gandurilor si sa le diger… sa le analizam impreuna si sa decidem ce si cum facem.

Am un nod in gat… stiu ca un pas gresit acum ii poate fi fatal tot restul vietii ( o batausa nu isi face prieteni prea usor, stiu din proprie experienta)…. Mi-e frica, dar TREBUIE sa imi asum repede o decizie… si trebuie sa recunosc ca mi-a trecut prin minte si varianta de a cauta o grupa „baby” de lupte, in speranta ca va reusi sa isi consume energia negativa numai intr-un cadru organizat…  🙂

Ufffffffffff, cine m-a pus sa fiu fata de boxeur??!!

Articole pe aceeasi tema

7 comentarii

  1. Cand era Ionut mic il invatam sa fie bun cu ceilalti copii, sa le sara in ajutor, sa se poarte frumos. Asta pana in ziua in care a venit batut mar acasa. I-am spus ca prefer sa isi apere drepturile, sa se apere de cei care nu stiu sa comunice altfel. NICIODATA in cei 15 ani, cati au trecut de atunci, nu a mai luat bataie, desi nu a fost si nu este cel mai voinic copil din clasa. :))

  2. Incearca o consilierea parentala! Si eu bateam baietii cand eram mica. Se pare ca-mi exprimam dragostea asa 🙂

  3. e bine, Vladimir va fi în siguranţă. Nu va îndrăzni nimeni să-l supere 😉 Mi-a plăcut faza cu rujatul. Râdem noi, râdem, dar, vorba ta, un copil bătăuş nu va avea prea mulţi prieteni.

  4. Oare exista sali de sport cu antrenori pentru varsta Mariei? Eu cred ca da…Poate ca este o idee sa o dai la inot , balet , karate.