Multe si nimic. Si Indagra

Am multe in cap, dar nu am timp sa le fac pe toate. Oboseala incepe sa imi devina stare naturala.

Astazi am reusit sa fug de la birou in pauza de masa si am ajuns la Indagra. Productiva vizita. Am luat branza cu ardei iute, branza veche de oaie, cas, carnati afumati de oaie&vita (nu au picatura de grasime si sunt dementiali), carnati picanti, piept de curcan facut in jar, sapun cu coaja de mesteacan, ciocolata de casa, serbet, paine cu rozmarin…. si un piept de pui la gratar care mi-a servit drept masa de pranz. Maine ma duc din nou. Pentru miere, un refill la carnatii afumati din oaie si vita si … si nu mai stiu ce, ca as lua de toate. 🙂  Toti comerciantii ma imbiau sa gust… iar eu, infometata, refuzam … ca nu am voie. 🙁 Maine mananc inainte sa merg acolo!

De trei zile am inceput sa iau Esentiale. Si ma simt ceva mai bine…. dar tot simt ca zboara timpul si eu nu apuc sa le fac pe toate. Am prea multe deadline-uri, prea multe proiecte personale… si prea putin timp.

Mai avem si un botez. Pe 11. Mosim. 🙂 Culmea – am reusit sa imi gasesc tinuta. Si Sorin e 50% imbracat, dar am timp sa ii completez tinuta pana atunci. Trebuie numai sa ma dumiresc cum e cu traditiile mositului ca nush ce tre’ sa fac.

Articole pe aceeasi tema

5 comentarii

  1. Despre mine spun baietii mei ca m-am nascut obosita, pentru ca in ultimul timp mereu ma plang. :))
    Nu cred ca as putea manca din carnatii aia fara pic de grasime. Dar nici nu vreau sa te necajesc, asa ca ma opresc. 😉

    1. @vienela necajeste-ma, ca poate mai invat si eu cate ceva. 🙂 Serios. .. dar inainte de toate: carnatii nu erau total lipsiti de grasime, dar aveau foarte putina care la gatire s-a „evaporat” complet.

  2. Ma bucur sa aud ca te simti mai bine. Si la mine oboseala e starea mea naturala, daca sunt putin mai odihnita, deja nu functionez la capacitate maxima,
    Sa va traiasca finul sau fina si vezi tu cum e cu mositul. Intreaba parintii sa nu fie discutii dupa.

    1. @VeronicaMaxim hai ca mi-ai inseninat ziua 🙂
      Merci mult pentru urari. Pe la noi traditiile s-au cam pierdut. Eu am aflat abia la Vladimir ca exista Mosi 😀