Blogspot. De ce antispam?

La inceputurile Blogspot-ului, anti-spamul era chiar prietenos, dar in cursul lui 2012 minti luminate au considerat ca trebuie inasprite procedurile antispam. Dupa umila mea parere au cam exagerat.

Nu stiu altii cum sunt, dar mie imi este greu sa comentez pe acele bloguri. Sunt atat de aiurea cifrele si literele alea, incat rar nimeresc din prima, iar de pe telefon nici nu mai incerc… ย Ma oftic. Inainte eram mai activa la comentat dar acum ma abtin. Nu-i rau, ca ma educ sa mai si tac, ceea ce imi prinde bine, dar… sunt unele subiecte la care chiar as avea ceva de spus, dar ma las pagubasa….

Nu sunt robot, ci doar un strop mioapa, si greu discern cifrele din poze si literele incalcite.. mai ales dupa o zi de munca. Mi-ar placea ca cei pe care ii citesc sa isi reconsidere abordarea fata de folosirea anti-spamului… in special cei care au si moderare la comentarii. In acest ultim caz, zau de mai vad rolul antispamului.

Chiar sunt curioasa, pe blogspot e bataie mare de cap cu spamurile de au inasprit atat de rau anti-spamul?? .. eu pe blog primesc 3-6 pe saptamana, care intra la moderare si sunt tratate cu delete. E asa mare avalansa de spamuri pe blogspot?

Articole pe aceeasi tema

20 de comentarii

  1. wow, mc de sesizare, de mult am alt site dar nu am fost atenta sa imi schimb adresa atunci cand comentez.Am rezolvat.

  2. Eu am scos porcaria aia. Si nu am nici un spam. Si daca as avea, ce? Adica oricum am din alte parti, ce mai conteaza altele? Urasc grav chestia aia si nu o vad si nu o nimeresc mai niciodata, ii tot dau refresh pana imi baga una pe care sa o vad calumea. Sincer nu pricep de ce isi pune lumea asa ceva. Ce spam? Care spam? Si daca vine spam ce? Daca am moderare activata…totul e ok.

  3. ce bine te inteleg! Si eu renunt sa comentez cand mi se cere sa fac prea multe operatiuni. La fel ca tine, in telefon mi-e baza si pierd prea mult timp iar uneori il pierd degeaba pentru ca tot nu reusesc sa deslusesc codul…asa ca renunt.

  4. Personal nu primesc multe mesaje in spam, uneori sunt 2 la cateva zile,alteori 4, dar nu e nimic de speriat.In plus am pus moderarea la comentarii si e foarte fain,stiu cand se comenteaza, iar cele nedorite-delete,simplu.Mi-e greu si mie cu acele litere si cifre,uneori nu se intelege si renunt,nu esti singura :)) !

  5. oare si la mine e la fel ?
    ooo, n-am mai intret pe aici sau pe blogul meu de un an. tin minte ca parca erau niste rufe pe aici, s-a rupt sarma? ๐Ÿ™‚

    1. daca blogul tau e cel cu care te-ai logat aici… nu mai exista.
      Rufe… recunosc ca m-am gandit initial la rufe spalate in public… ๐Ÿ™‚ si aste inca sunt. ๐Ÿ˜› Teme, insa, am schimbat cateva.. redecoram periodic. ๐Ÿ™‚

  6. Eu am anti spam, dar altfel selectat, cumva acolo la comentarii. Mie casuta aceea cu multe litere si cifre nu mi se pare deloc antispam, cine vrea sa scrie ceva urat nu se va speria de cateva litere in plus.

    1. nu spamul re rautate, ci cel de „roboti”, ala generat automat de cine stie ce programel si care lasa comentarii cu linkuri infectate sau catre pagini erotice, scrise intr-o inmba indescifrabila… sau intr-o romana agramata made by google translate

        1. Atunci nedumerirea mea e si mai mare. De ce se mai mentine si partea cu introdus cifre si litere? Comentariile nedorite nu pot fi moderate si atat?

  7. Si pe mine ma scoate din sarite si de multe ori ma descurajeaza anti-spamul asta. Iar de pe telefon e o adevarata aventura sa „bunghesti” codurile.

    1. @dan, crede-am ca inteleg cum e cu telefonul.. in ultima perioada rar prind laptopul… uneori trec si 2-3 zile intre folosiri. telefonul e baza!

    1. @Bogdana, dar tu ai? … ca la tine pe blog nu imi cere nimeni sa dovedesc ca nu sunt robot… sau ai ceva in background?

      1. Am un antispam in spate. Nu mai pun alea cu doveditul ca nu esti robot, ca nu am nici milioane de persoane in trafic, si nici nu am figuri mari prin cap, sa va complic voua viata in momentul in care postati. Problema cu antispamul este a mea, nu a voastra, cei care comentati ๐Ÿ™‚

  8. Eu am si blogul de pe blogspot (este adevarat ca nu il folosesc), dar in aproape un an am vazut doar doua spamuri. Si eu evit sa comentez pe blogurile unde trebuie sa dovedesc ca nu sunt robot. Este plictisitor si foarte obositor, imi rapeste mult timp si imi strica vederea. :))