Primii pasi Vladimiresti

Gata! Am bifat si „premiera” primilor pasi facuti fara nici un fel de sprijin. S-a intamplat Marti seara, cand am fost la Ikea.

Cavalerul meu a luat-o la sanatoasa explorand micutul loc de joaca din zona restaurantului. ๐Ÿ™‚ Aproape ca alerga dintr-o latura intr-alta a locului de joaca tragand cu bucurie de toate „zanganelele” de acolo, iar Maria il privea fericita si il aplauda.

Normal, ca nu am apucat sa fac nici o poza si ca nu am imortalizat nicicum momentul. Eram prea ocupati sa ne bucuram si noi alaturi de ei, insa imaginea acelor clipe ni s-a intiparit adanc in minte, iar amintirea este nepretuita.

Avem doi copii umblatori! ย ๐Ÿ˜€

Articole pe aceeasi tema

20 de comentarii

    1. io tot sper sa ard ceva calorii alergand dupa ei…. dar suncile mele nu vor sa ma paraseasca si pace! ๐Ÿ™‚

    1. abia astept! ๐Ÿ™‚ … dar astept si mai cu interes etapa in care va trece peste dezechilibrarile repetate. … nu de alta dar, spre deosebire de sor-sa, e mai sensibilos si plange la fiecare cazatura.

  1. deja a pornit? bravo, Vladi! vrea sa o ajunga pe Maria… ๐Ÿ™‚

    1. Va asteptam! ๐Ÿ™‚ … pana atunci noi exersam mersul de mana cu surioara. ๐Ÿ™‚
      … saracul e terorizat de sor-sa care ar vrea sa se plimbe cu el de manuta non-stop… fara interventia nostra, normal. Sa vezi cazaturi la ei! … ca la 2 ani si 2 luni nici ea nu e foarte breaza