Infloresc gradinile

A invatat-o si pe asta. O tipa mai mult decat sa o cante, dar e dulce rau. ๐Ÿ™‚

I feeeeel good! Tananananaaa! ๐Ÿ™‚ Asta simt. E primavara si in sufletul meu, iar anul acesta m-a sarit astenia… Si sunt recunoscatoare.

Nu am mai scris in ultima perioada. A fost o perioada foarte aglomerata… si totusi cu nimic de raportat. ๐Ÿ™‚

… a fost o perioada in care m-am instrainat putin de blog; la un moment dat credeam chiar ca nu voi mai ajunge pe aici… apoi mi-am dat seama ca nu pot. Nu pot fara voi, fara terapia mea prin scris… Blogul e de mult mai mult decat un jurnal. Imi pare rau ca l-am abandonat.. Voi incerca sa fiu mai ordonata, sa imi organizez mai bine timpul.

Viata noastra curge in ritm alert. Pierd sirul evenimentelor dar savoarea lor ma anima…

Trebuie sa scriu mai des… sa nu uit. ๐Ÿ™‚

.. si trebuie sa va citesc mai constiincios. Am cam tras chiulul si mi-a lipsit si asta…

Sa aveti o zi frumoasa!

Articole pe aceeasi tema

5 comentarii

  1. Adevarul e ca e frumos afara, avem atatea e facut cu familia noastra ca eu una uit de bloguri si de blog. Felicitari pentru cantecul invatat.

    1. l-a invatat de la mama…. ๐Ÿ™‚ Merit nu am. Petrec atat de putin timp cu ea, incat nu o stresez… Oricum, cu mine nu vrea sa repete. O apuca sa cante doar atunci cand vrea ea.. fie in timp ce ne plimbam pe afara, fie seara cand imi organizeaza „spetacol doar putu tine, mamico”… ๐Ÿ™‚

  2. ๐Ÿ™‚ ar fi pacat sa te opresti din scris. Esti printre putinele mamici pe care le citesc constant

    1. si mi-e mi-a fost greu perioada asta, dar nu am avut ce face… e greu sa gesesc timp. Nu vreau sa scriu in detrimentul copiilor… sper sa gasesc cat mai curand „reteta” perfecta ce imi va permite sa scriu pentru sufletul meu, dar si sa fiu o mama prezenta in viata copiilor mei..