Sun. Pizza Sun

Acum fix o saptamana am participat la un eveniment organizat de Pizza Hut in cadrul caruia am avut ocazia sa descopar vedeta acestui sezon… vedetele: Pizza Sun. Sunt disponibile in patru variante de topping: Tuscany, Chicken Supreme, All Cheese, Chorizo, salata proaspata la care se adauga o limonada racoritoare.

Preferata mea e Tuscany! Voi le-ati incercat? … daca nu, mai aveti timp numai pana pe 23 August sa o faceti; dupa, va astept cu un comentariu sa imi spuneti care v-a placut.

… si in cazul in care decideti sa mergeti cu cei mici la restaurant poate va ajuta vreuna din aceste informatii:

– restaurantele retelei Pizza Hut au zone bine delimitate pentru fumatori, astfel incat in spatiul destinat nefumatorilor fumul este total absent; in cele in care separarea zonelor nu a fost posibila, nu se fumeaza deloc.

– de Luni pana Vineri, la fiecare pizza comandata primiti gratuit un meniu (fara jucarie) pentru copil;

– restaurantele detin  cate 2-3 scaune pentru copiii per locatie.

– In restaurantele Pizza Hut copiii primesc planse pentru colorat si baloane; ai mei le apreciaza iar noi si mai si, pentru ca putem manca in tihna. 🙂

–––––––––––––––––––––––-

Cum Pizza Sun este un sortiment cu combinatii neobisnuite, gazdele noastre au asociat-o cu trendul vestimentar si asftel am avut ocazia sa asist la un workshop tare interesant tinut de Irina Markovits; tema, bineinteles, combinatiile vestimentare  neobisnuite.

…. si cum fiecarei lansari ii sade bine cu un concurs, aveti sansa de a castiga doua vouchere in valoare de 75 euro fiecare pentru cumparaturi la H&M sau unul dintre cele 10 vouchere duble cu care sa consume Pizza Sun impreuna cu un prieten/o prietena.

Daca le vreti, dati fuga pe Pinterest si dati repin  fotografiei preferate din board-ul #PizzaSun,  si astfel intrati in tragerea la sorti pentru unul dintre premii. Concursul a inceput vineri si se incheie miercurea viitoare, pe 30 Iulie. Bafta!

Articole pe aceeasi tema

6 comentarii

  1. Imi incerc si eu norocul, mai ales ca deocamdata vad ca sunt singura pe aici. Am dat repin unei poze, desi erau mai multe care mi-au facut cu ochiul. :))))