Pantalonii minune – 10 kilograme in minus

Sursa foto: kudika.ro
Sursa foto: kudika.ro

Cine poate rezista unei asemenea tentatii? … De fapt stiu cine.. cele slabe. πŸ™‚

Eu de cum vazui titlul acestei postari m-am extaziat. Β .. mi-a mai scazut entuziasmul atunci cand am vazut imaginea, insa parca-parca tot as incerca acesti pantaloni minune. πŸ™‚

Se pare ca cea care a dat startul in aceasta moda a fost Kate Winslet. Dupa ea au urmatΒ Reese Witherspoon, Kate Moss, Melanie Griffith si Victoria Beckham… de ce? Ma depaseste. Toate arata extraordinar de bine fara sa aiba nevoie de iluzii optice.

Melanie, cel putin, imi pare de-a dreptul scheletica in poza alaturata…

Oare de ce tin ele neaparat sa arate precum niste scheletroni?

Uff, moda asta. Azi nu ma mai urc pe cantar si nici nu ma mai uit in oglinda, ca intru in depresie. πŸ™

Articole pe aceeasi tema

30 de comentarii

  1. Mah, daca as arata eu ca tanti aia as zice „bogdaproste”, abia as putea manca si eu cin’spe placinte pe lespede fara sentimentul de vinovatie. πŸ˜€ Din pacate eu am nevoie si de tricoul cu maneci lungi minune si parca nu mai e sezonul pentru flanea de corp…. πŸ˜€

  2. nu am mail-ul tau. este vorba despre dieta dukan, nu este niciun secret. este si un site in care te documentezi, sunt si carti despre asta. sunt grupuri pe facebook, sunt multe fete care au parcurs etape si au succese. e uimitor sa vezi poze before/after. eu iti confirm ca este cat se poate de eficienta. dar totul tine de vointa. iar daca te apuci e foarte important sa o duci la capat. eu parca sunt alt om, ajunsesem sa ma urasc in poze, in oglinda, uram sa-mi cumpar haine. acum ma reorientez la hainele care imi placeau. parca am intinerit.

  3. Sunt oribili pantalonii aia , zau asa. Si dupa cum observ eu, o croitoreasa buna iti poate face 10, nu e mare filosofie.
    Ia o fustita neagra conica pana la genunchi, un sacou dragut sau o camasa potrivita si nu-ti mai trebuie alte efecte πŸ™‚

    1. @Hapi. River_woman, draga mea…. sunt diforma. Din cauza durtii fartecate care atarna, arat mai rau decat sora lui Frankenstein. Si nu exagerez, din pacate. Stiu ca sunt oribili.. am si zis ca mi-a mai scazut entuziasmul vazandu-i. … Totusi sper ca anul acesta sa recapat si eu o infatisare cat de cat umana.
      Cat despre fuste .. greu cu ele in stadiu asta… din cauza burtii deformate am mari probleme cu tot ce vine pe talie

      1. Dar daca dai jos cate 1/2 kile pe saptama e foarte bine!
        Ce regim ai acum? Putin sport faci? Nu te poti strecura nicicum la aerobic intensiv macar 1 luna?

    1. L-am primit…Multumesc πŸ™‚ O sa impartasesc rezultatele dupa ce ma acum. Oricum sounds promising πŸ™‚

  4. Te inteleg perfect…si eu sunt pe acel drum luunnggg…Cris ce regim ai tinut?!?! Crezi ca il poti impartasi πŸ™‚ Adresa mea de e-mail este adina.vladoiu@yahoo.com Si eu sunt la marimea ta la care erai tu in Ianuarie…si poate tu imi dai o speranta πŸ™‚ Multumesc mult in avans.

  5. Of, pantalonii nu prea imi plac zau, dar ca sa aratam slabe cred ca merge orice nu.
    Imi pare rau ca suferi, eu am fost grasuta tot liceul si facultatea, si am suferit o gramada, e greu cand esti adolescent acum am slabit doar ca iarna aceasta am reusit sa iau 4 kg si mi se pare mult si am o pofta de mancare incredibila.
    Sa stii ca un mare secret este sa nu mananci seara, functioneaza incredibil, dar e greu ca seara se aduna toti din familie la masa, e atmosfera relaxata, venim stresati dupa o zi agitata si asa mai departe:(.:(Of.

  6. Punem de un club?! ca si ale mele kile-n plus parca-s sudate de mine. Frumoasa sau nu, clar eu le resimt la efort. Eu nu pot sa le dau jos, ca de mentinut reusesc de cele mai multe ori sa ma mentin. Bine macar ca fetele il mostenesc pe tati care are niste arderi fenomenale si poate nu o sa aiba aceasta tema de gandire cand vor fi mai mari :).
    Deci facem galerie?!?!

  7. am colege de birou care vazandu-ma cum m-am schimbat, s-au apucat de dieta si deja au slabit si ele. te inteleg perfect cum te simti, eu cautam poze de cand eram grasa si am realizat ca nu prea am ca imi era rusine sa apar in poze. acum hainele de dinainte sa raman gravida imi sunt largute.

  8. eu am descoperit dieta care m-a salvat. mai am 900 de grame si ajung la target. am ajuns sa-mi cumpar pantaloni marimea 36, de la 42 cat purtam in ianuarie. stiu ca ti-am mai zis. si eu ram tot asa ca tine cu multe kg dupa sarcina, cu incercai de a slabi si renuntari imediate. daca esti tentata si crezi ca poti sa tii dieta, iti pot spune cum si in ce fel. nu numai eu, sunt foarte multe fete care au slabit, nu te infometezi deloc, choar se pot face si deserturi conforme cu dieta. e drept ca trebuie sa dedici niste timp gatitului, dar eu presupundand ca fac ceva pentru mine mi-am alocat acest timp. am acum -13 kg si sunt alt om.

    1. @Cris, no, hai ca acum sunt si eu curioasa! πŸ™‚ Ai mailu’ meu, nu? πŸ™‚
      te rog frumos treimite-mi si mie informatii sa vad ce pot adopta din ea.
      36. wow!!! Esti deja nesuferita. πŸ™‚ πŸ™‚

    1. @ivanovele, adevarat.. dar e mica mea drama… πŸ™ si ma macina cumplit. πŸ™
      … dar targetul nu e sa intru in hainele de dinainte de era mamei, vreau numai sa ma poti privi in oglinda. Creierul meu nu se poate adapta acestor dimensiuni…

      1. @g.cojocaru, clar trebuie sa schimbi oglinda. Si eu tot pe acolo sunt, cu niste kg in plus pe care le-as dona daca as putea cu maxima voiosie si darnicie si fara regrete… Acum am inceput sa ma mai obisnuiesc, consolandu-ma cu gandul ca de la o anumita varsta e mai greu sa dau jos excesul, dar inca suspin dupa formele de acum cativa ani

      2. Ai nevoie de rabdare! Mie mi-a luat 3 ani dupa cea de-a doua sarcina sa revin le sentimente si masuri normale pentru situatia mea! Sigur ca mi-am schimbat stilul de viata, am redus carnea, asociez corect alimentele si am devenit mult mai toleranta si mai rabdatoare cu mine insami!
        Deci RABDARE si UMOR!!!!