Ateliere de Creatie McDo

Nu am asociat niciodata pana acum McDonald’s cu ateliere pentru copii. Habar nu aveam ca se poate. Poate de asta m-am si dus. Sa ma conving ca e adevarat. Si e.

Daca cei mici sunt intelegatori si voi va pricepeti sa negociati, atunci nu aveti de ce sa va faceti griji in legatura cu mancarea. šŸ™‚ .. dar daca sunt ca ai mei, va dau dreptate atunci cand discutati si cum v-ati incheiat pledoaria o sa mearga la cea mai apropiata masa, sa intre in vorba cu cei de acolo, iar apoi vor cere voie sa ia „catof” din tava oamenilor. .. Tragem aer in piept, si trecem peste!

Detalii despre ateliere gasiti pe site-ul McDonald’s, aici.

2014-01-12 11.05.15

Noi am ales sa mergem la McDo Buzesti… de fapt, eu am decis sa ii duc acolo. Ei doar cer ca morile stricate „hapimiu”, Maria, sau „pipimiu”, Vladimir; adica jucarii. šŸ™‚ Ā Surpriza sau nu, pret de 40 de minute (din cele 60 alocate de organizatori desfasurarii atelierului) copiii mei au avut parte de un atelier privat. Asa s-a nimerit – nu au mai venit alti copiluti. Au colorat, au decupat, au lipit si s-au lipit šŸ™‚ iar la final au plecat acasa cu „operele” si cu cate o diploma.

2014-01-12 11.38.38

Atelierele se desfasoaraĀ Sambata si Duminica, intre 11:00 si 12:00 si intre 16:00 si 17:00,Ā inĀ BucurestiĀ (McDonald’s PiaÅ£a Victoriei, McDonald’s Romana, McDonald’s Buzesti, McDonald’s Pacii si McDonald’s Pipera),Ā inĀ PitestiĀ (McDonald’s Gara si McDonald’s Trivale),Ā inĀ PloiestiĀ (McDonald’s Nord si Mcdonald’s Centru) inĀ Ā CraiovaĀ si inĀ Ramnicu Valcea.Ā Si inĀ Cluj-Napoca,Ā la McDonald’s Manastur,Ā e luni pana vineri, intre orele 16:00 si 18:00.Ā Atelierele sunt gratuite.

Articole pe aceeasi tema

3 comentarii

  1. Au fost asta vara ateliere zilnice pentru copii, toata vara. A fost si Eliza la cateva, n-a cerut nimic de mancare, mai ales ca se desfasurau separat (in tramvaiul sau trenul sau vaporul sau ce mijloc o fi ala de la brancoveanu). O amica de-a mea si-a dus fetitele toata vara acolo, deja se stia cu angajatele de parca era prietena cu ele šŸ™‚ Toate au fost distractive, gratuite, au avut tot felul de materiale si personalul foarte amabil.

    1. cred ca o sa mergem si noi mai des. Cel putin pe timp de iarna, prin bine. data viitoare cred ca ma incumet si la a-i duce cu troleul.. ca pentru ei e fun (ceea ce nu post spune despre mine). Ma dau viteaza pentru ca avem linie directa, šŸ˜›

  2. interesant
    nu stiam ca se organizeaza in timpul anului,stiam ca s-au organizat de sarbatori
    noi suntem zilnic pe langa McDonald’s Buzesti,dar nu intram
    sa stii ca si ai mei sunt tot cu jucariile;nu le place mancarea de acolo deloc si e un chin cand mergem la vreo aniversare la Mc šŸ˜›