Inot

Astazi imi programasem sa scriu despre reluarea lectiilor de inot in cazul Mariei si despre prima lectie de inot in cazul lui Vladimir, dar nu pot.

Spre imensa (si nu exagerez cu nimic) dezamagire a copiilor, din cauza unei neintelegeri intre organizatori si instructorii care utilizeaza piscina, s-au suprapus niste ore si copiii au fost amanati in detrimentul unei clase de aquagym. Deah, bine ca dezamagirile au trecut, diferendele s-au rezolvat iar noi vom incepe lectiile de inot Marti. Sunt aproape la fel de nerabdatoare ca si ei. 🙂

Am mare incredere in cuplul de instructori ce se vor ocupa de grupa Mariei: Ana si Alin. Ana e cea care a invatat-o pe Maria sa inoate in 2012… Ea e vinovata pentru faptul ca eram felicitati pe plaja de straini pentru felul in care inoata Maria la 3 ani si jumatate.

Sper sa faca minuni si cu Vladi. … el intra in apa doar de gatul meu, asa ca sunt pregatita sa intru cu el in bazin cateva sedinte; pana prinde curaj.

Vine vara, daca aveti ganduri pentru copiii vostri cu instructorii de la World Champions Club, sa stiti ca Marti de la 19:00, la Hotel Casa Victor, ora e ocupata. 🙂

Articole pe aceeasi tema

3 comentarii

  1. Buna,

    Ati reusit sa ajungeti la inot pana la urma? Am incercat sa ma uit dupa instructorii recomandati de tine, sa vad daca au ore si la alte piscine, insa stie-ul world champions este in lucru. Daca ai un numar de telefon unde pot sa ma interesez, m-ar ajuta mult, Vreu sa incerc niste lectii de inot pentru baietelul meu de 3 ani jumate si as fi mai linistat sa ma duc la niste instructori cu recomandare.

    Multumesc,
    Valentina