Ce faci cand tu – mama si/sau tu – tatal sunteti epuizati?

Nici nu mai conteaza sursa epuizarii.. daca nu sunt copiii, e jobul, dar epuizare e sigur…

Ce faceti?

Ce faceti atunci cand momentele de respiro pe care vi le acordati reciproc nu sunt suficiente? Ce faceti atunci cand nu puteti sa fugiti in lume doar voi doi?

Noi plecam! Toti patru. Nu stiu daca este o idee buna, dar cred (mai degraba sper) ca o rupere de ritm de trei zile poate fi benefica pentru toti patru.

Imi doresc dint tot sufletul sa fie asa!

Astazi, in jurul pranzului (iar sper) plecam.

Prima oprire – zona Lepsa.  261 de km pana la prima destinatie.. facubil fara nervi intinsi daca reusim sa plecam in jurul pranzului astfel inact cei mici sa isi faca somnul de pranz in masina. In ziua urmatoare ne-am propus sa ajungem in partea sibiana a Transfagarasanului; 241 de kilometri. Iar avem incredere ca ii putem face fara nervi intinsi. Planul e sa luam micul dejun la Lepsa, apoi sa mai vizitam zona – timp de consumat energii, dupa care sa facem o bucata de drum in care sa dezbatem cele vazute si sa ne minunam de peisajele despre care am auzit sa sunt deosebite, sa ne oprim sa luam pranzul dupa care sa pornim iar la drum, timp in care cei mici sa isi faca somnul de pranz. Ziua trei (dupa micul dejun) e alocata explorarii zonei Balea – Lac, ne-am propus sa luam pranzul la cabana ( sau e hotel?) Balea – Lac si apoi sa plecam spre casa – 207 kilometri.

E prima data cand plecam cu cei mici fara sa avem cazare rezervata.. Sa ne tineti pumnii stransi!

… si chiar daca ne-am facut planul, eu tot sunt curioasa sa aflu ce faceti voi cand sunteti epuizati si nu reusiti sa va fugiti in lume fara cei mici?

Articole pe aceeasi tema

3 comentarii

  1. cand e rost de upuzare se iau cateva filme de familie, se pregateste ceva usor de mancare si rontait, se urca in pat si se mai da jos a doua zi. copilul… face si el ce poate si ce vrea :))). in general cam intoarce casa cu susul in jos si a doua zi muncesti de doua ori mai mult., dar macar esti odihnit .
    relaxare placuta sa aveti!

  2. Noi am facut anul trecut o tura din asta, de 5 zile: Polovraci, Paltinis,Sighisoara, Predeal. A fost un pic obositor sa dormim in fiecare seara in alta parte, neavand nimic aranjat, iar fiecare loc de cazare trebuia sa aiba leagane din cauza de copchil. A, si fiecare destinatie o alegeam doar in seara dinainte 🙂
    Pana mai creste, ne-am gandit sa facem chestii cu minim doua nopti/locatie.
    Distractie placuta!