Povestea diminetilor. Cu premii pentru voi [ P?]

Se intampla ca atunci cand cand recunosti public ca fiul tau in varsta de 3 ani si 3 luni nu vrea sa renunte la pampersi, sa fii recompensat. Asa mi s-a intamplat mie.

Pampers mi-a trimis sa testez noul Pampers Active Baby si noile servetele umede Pampers Sensitive Wipes. Si in plus mi-au promis ca vor facilita si testarea noilor scutece de catre cinci dintre cititorii mei.

N-am putut sa refuz oferta! In primul rand pentru ca noi folosim Pampers si in al doilea rand pentru ca stiu ca printre cititorii mei am macar cinci care folosesc Pampers pentru copii lor si care se vor bucura sa le primeasca! 🙂

Ca sa va conving sa le vreti, va spun cum ni s-au parut noua:

pampers_active_baby_dry_2

Pampers Active Baby Dry 1

Ce zice producatorul despre acest produs?

Noul Pampers Active Baby-Dry, scutecul lansat de P&G cu ajutorul echipei de experți din cadrul Centrului de Inovație din Schwalbach, este ce lmai bun aliat al mămicilo rși al copiilor pentru dimineți fericite, pentru că oferă micuților până la 12 ore de protecție împotriva umezelii pe timpul nopții.

Inovațiile noului Pampers Active Baby Dry

Noul Pampers Active Baby Dry are un strat superior mai moale, cu o textură specială și un nou strat care absoarbe și reține umezeala. Lichidul este menținut în interiorul scutecului datorită  tehnologiei AGM (Absorbent Gel Material). Particulele uscate care se găsesc în interiorul stratului absorbant se transformă într-un gel superabsorbat la contactul cu umezeala, un gel care poate reține până la de 30 de ori propria greutate în lichid, chiar și în condiții de presiune.

Scutecul trebuie să absoarbă și să rețină cu 50% mai mult lichid de-a lungul nopții decât în timpul zilei, iar scutecele Pampers Active Baby-Dry nu doar că fac acest lucru, ci și le oferă micuților până la 12 ore de protecție împotriva umezelii și un somn liniștit, tocmai bun pentru a asigura dimineți fericite alături de părinți.

Tot pentru dimineți fericite, animăluțele pe care le întâlneam pe scutecele Pampers Active Baby sunt surprinse acum într-o nouă ipostază, una care o să le inspire pe mămici să le spună și mai multe povești amuzante copiilor lor.

Ce zic eu despre acest produs?

Incep prin a va reaminti ca l-am testat pe un copil in varsta de 3 ani 3 luni…. Zero iritatii, zero accidente (ceea ce e lucru mare, trust me), copil fericit, mama nestresata.

Poate vi se va parea putin faptul ca ma incanta mai ales partea cu zero accidente, insa varsta inaintata inseamna cantitate mai mare de urina eliminata, inseamna nevoie de produs cu o foarte buna capacitate de absorbtie, iar noul Pampers Active Baby Dry a facut fata cu brio nevoilor Vladimiresti.

Mi-a  mai placut la acest produs ca este subtire. Si totusi face fata. Pentru Vladu e important ca scutecul sa fie subtire. Daca poarta o pereche de pantaloni mai larguti, nici nu se vede.. si scapam de exclamatii gen „vaaaai, ce rusine! La varsta asta porti pampers!”

pampers_sensitive_wipes

Servetelele umede Pampers Sensitive Wipes.

Ce zice producatorul despre ele?

Ajută la restabilirea nivelului natural al pH-ului pielii.

Serveţelele umede Pampers Sensitive au o ţesătură deosebit de fină şi, de aceea, pot fi folosite încă din prima zi de viaţă a micuţului tău. Mulţumită loţiunii speciale care ajută la restabilirea nivelului natural al pH-ului pielii, ele acţionează ca o barieră protectoare împotriva iritaţiilor.

Cum ni s-au parut noua?

Recunosc cu mana pe inima ca nu le-am folosit in scopul predestinat decat de doua ori. La varsta lui Vladi apa e de baza la schimbarea scutecului… tot ce elimina e mai acid, iar apa e sfanta. Totusi, sunt momente in care apa nu este la indemana, iar seervetelele umede sunt mereu in bagaj. Sunt sfinte pentru stersul mainilor si al fetelor. Dap.. se murdaresc non stop. Nu sunt genul de mama care sa stearga leaganele sau topoganele (decat daca sunt pline de noroi sau murdare de alimente.. da, se intampla), insa cei mici au darul de a arata precum niste mici porcisori  dupa ce se joaca liberi chiar si 30 de minute in curte. De asta sunt vitale pentru noi.  Cand vine vorba de servetele umede utilizate in zona genitala a copiilor, e important ca acestea sa nu contina substante care sa irite. Desi la Vladu le-am folosit de doua ori, era suficient sa se fi iritat si nu a facut-o. Nu a facut-o nici ultrasensibiloasa Maria care a beneficiat si ea de aceste servetele atunci cand a fost nevoie sa fie stearsa dupa pipi in parc.

Pentru mine, faptul ca nu s-au iritat e suficient sa ma convinga sa le cumpar.. copiii mei sunt sensibili si se irita usor. Acum nu s-au iritat.

Daca v-am convins sa le vreti, nu trebuie decat sa lasati un comentariu la aceasta postare si sa imi spuneti … cum sunt diminetile voastre de poveste … iar dupa ce testati produsul, nu ma supar daca reveniti cu o recenzie… macar sa stie lumea cum vi s-au parut. Si ar mai fi o conditie.. sa acccepati ca Pampers sa utilizeze povestile voastre pentru a le include in brosura sa.

.. si ca sa nu cer ceea ce nu dau, va spun si eu cum se desfasoara diminetile noastre de poveste:

Povestea incepe doar daca ma trezesc la 7:00, atunci cand suna ceasul. Doar asa nu sunt in intarziere si ne putem bucura in tihna de momentul trezirii. De obicei, la acea ora, Vladu e semi treaz; imi da o serie de pupici in semi-somn si ma imbratiseaza.. eu, in timp ce ma bucur de atentia lui ii verific scutecul si hainele.Daca nu sunt accidente, ma bucur in tihna de masnifestarile afectiunii lui.. daca sunt, scurtez momentul pentru a-l schimba repede. Cat timp am folosit noul Pampers Active Baby Dry nu a fost nevoie. Dupa momentul nostru de dragalire mergem sa o trezim pe Maria … ea e mai somnoroasa.. ne cere sa o masam, sa o mangaiem, mai roaga inca cateva minute de somn…. Nu le primeste, dar primeste in schimb multa afectiune; si de la mine si de la Vladu. Se trezeste greu… iar noi trei  avem parte de cele mai frumoase momente de  dragalit. As vrea sa lungesc la maxim aceste momente, dar timpul nu imi este aliat. .. si regret.

Daca vreti sa testati noul Pampers Active Baby dry, va astept povestile!

Pana Vineri, 03.10.2014 ora 22:00.  Un premiu va fi acordat prin atribuire directa: il voi acorda povestii care ma va impresiona cel mai tare iar celelalte 4 vor fi acordate prin tragere la sorti cu ajutorul random.org.

Bafta!

Articole pe aceeasi tema

21 de comentarii

  1. Am si eu o Mariuca mica, dolofana si jucausa. Are 16 lunite si imi face toata viata de poveste, nu doar diminetile. Diminetile noastre incep in jurul orei 9. Stiu ca sunt norocoasa pentru asta. Eu sunt deja treaza cu cafeluta bauta si merg sa o trezesc. Ma aplec peste marginea pautului o pupicesc pe fatuca, pe talpici, pe manute iar ea imi raspunde cu imbratisari. Multumesc pentru ocazia de a participa la tragerea la sorti.

  2. Diminetile noastre incep cu schimbatul scutecelor la dublu. Sunt mama de gemeni iar noptile, la 1 an si 7 luni sunt uneori provocatoare pentru puterea de absorbtie a pamprersilor

  3. Sunt mamica unui bebelus de 7 luni. Practicam cosleeping-ul iar povestile noastre incep o data cu ivirea zorilor cand piticul meu ma cauta, ma miroase si isi cere portia de tzitzi.Sunt momente magice pe care le-am inramat in suflet si pa care imi doresc sa nu le pierd niciodata.

  4. Povestea noastră începe așa…….bebelusul nostru drag de aproape 1 anisor ne pacaleste adesea ca vrea sa si facă nevoia la olita…o cere,il dezbracam,apoi se ridica si nu vrea sa mai facă nimic:)
    Asta seara lucrurile au stat diferit..a fugit,a luat olita si mi- a adus-o,iar eu l- am dezbracat si l- am asezat pe ea ,așteptând rezultatul.pacaliciul s- a ridicat si a plecat fara sa facă nimic!!!!Am profitat si l-am lăsat fara Pampers,dar nu au durat
    10 minute si Andreiutz si a făcut nevoile in pantalonasi( prima data in cele 12 luni ale lui)!
    Morala:deși ma pacaleste adesea ,niciodată nu trebuie sa -l las fara protectie( Pampers)

  5. Fii-miu se trezeste frumos pe la 7:30-8:00 dupa o noapte lunga, se culca devreme, la 8:30-9:00. Ne trezim amandoi, de obicei el ma striga din patut, ii deschid fermoarul patutului, coboara si ma ia de mana sa mergem in sufragerie pentru o scurta partida de giumbuslucuri cu tati, eu fac cafeaua si apoi o bem amandoi dupa ce tati pleaca. Isi baga degetelul in cana mea de cafea si plescaie satisfacut….cam asa arata povestea noastra matinala.

  6. Gogosica mea setrezeste pe la 6 si jumatate. Are 4 luni iar povestea noastra zilnica incepe cu plansete. E foarte mancacioasa si cum face ochi incepe sa strige dupa laptic iar mami trebuie sa se prezinte repede-repede cu biberonul. Abea dupa ce isi potoleste foamea putem sa ne dragalim

  7. Puiucul meu se trezeste pe la 7. Se da jos din patututul lui si vine si se cuibareste langa mine. Acum povestile noastre sunt degete bagate in ochi sau in gura si vesnicul „mami, domi?” Are 2 ani si 1 luna si folosim cu placere Pampers inca din maternitate

  8. Eu sunt un tatic norocos care are parte de dimineti de poveste langa fiul sau. Sotia nu si-a putut lua concediu asa ca eu stau cu cel mic de 14 luni. Avem rutina noastra: pregatesc micul dejun si mancam impreuna apoi ne imbracam si plecam in parc.

  9. Buna,
    Eu sunt insarcinata intr-o saptamana intru in luna 8 :). Inca nu am experienta cu scutecele, insa voi folosii Pampers de la inceput cu siguranta.

  10. Buna ziua,

    Daca nu va deranjez, puteti sa-mi spuneti de ce nu a aparut si comentariul meu?

    Multumesc,

    Adina

    1. Buna, scuze dar nu le aprobasem. La momentul intocmirii listei de participanti, ma voi asigura ca sunt toate aprobate. Oricum, acum este si al tau, asa ca nu ar trebui sa fie probleme. 🙂 Bafta!

  11. Buna!
    Tati se trezeste la 6.30, mami se trezeste la 7 si pregateste micul dejun pentru Andrei, care este in clasa a II-a. Pe la 7.30 este trezit si mezinul familiei, Alex, care are 3 ani si 5 luni si merge la gradinita. Alex poarta Pampers doar la somn, in timpul zilei poarta chilotei si merge la baie. Insa are somnul profund, seamana cu tati, si nu se trezeste daca face pipi pe el, asa ca mai folosim inca pampers.

  12. Diminetile noastre „fefecte” (adica perfecte) incep intotdeauna cu o mama agitata care face mereu cate ceva si niciodata nu are suficient timp, si deodata aude „mami, mami”. Merg sa vad care dintre cei 2 baieti ai mei s-a trezit. Mi s-a intamplat si sa aud „tati tati” de indata ce am intrat pe usa. Avand gemeni, sotul meu s-a implicat mult in cresterea lor, deci de obicei suntem amandoi cu ei. Ii schimbam de pampers cat se poate de repede pentru ca se grabesc mereu sa se joace.

  13. Buna ziua!
    Noi nu am folosit pana acum Pampers. Am avut o tentativa, dar cam dadea pe langa, asa ca am renuntat. Dar daca spuneti ca baietelul nu a avut probleme, poate e cazul sa incercam din nou.
    O dimineata in casa noastra: ne trezim in jur de ora 9 (super, nu?) in acelasi pat. Cu scutecul pliiiin ne dragalim cateva minute (daca nu a avut un „accident” ud pe timpul noptii). Fata se ridica in picioare, o ia la goana prin pat, rearanjeaza pernele si apoi e gata de plecare. Apoi ne chinuim sa punem un scutec curat, mai fuge de mine inainte de a acoperi fundul cu ceva absorbant, ne mai hilizim un pic si apoi ne apucam de treburi serioase: joaca cat cuprinde!
    O zi buna sa aveti!

  14. Noi am renuntat la primul copil la 2 ani si 7 luni cum mezinul are 2 ani si jumatate si nu pare sa se gandeasca sa renunte. Ca si tip&trick la varste mai maricele cu cantitate mare care vine dintr-o data nu mai pribdeti capsele la body-uri…eu de cand am facut asta nu mai am accidente noaptea.

    1. Bodyurile sunt out de cca 1 an… o noapte intreaga inseamna cam mult pentru un scutec la copil mare chiar si fara body… mai ale ca a invatat sa isi faca singur reglaje la scutec si i strânge sau largeste dupa bunul plac. Si daca mai luam in calcul si foiala de peste noapte. .. accidentele incep sa fie justificate…

  15. Pai sa fiu sincera, nu am vrut initial sa comentez/particip. Dar citind povestea ta, m-a bufnit rasul. Asa ca trebuie sa si explic de ce.
    De regula, la noi mami se trezeste la 6. Sa bea cafeluta in tihna. Pe la 6 jumatate (daca are mami noroc) se trezeste si bebe. Si ca sa pastrez tema, bebe (care nu prea e bebe la sase ani jumate) se trezeste mereu fara accidente. Si noi folosim tot Pampers si sunt foarte trista pentru ca in curand va trebui sa renuntam (6 e cel mai mare numar la ei). Stiu ca intotdeauna o pot lasa in patut sa se dezmeticeasca si nu trebuie sa o iau imediat, pentru ca niciodata nu este uda dimineata.
    Cand bebe e suficient dezmeticit, merg la ea. Dar la noi nu se poate cu dragalit. Scenariul este cam asa:
    Mami : Merge langa patut, se apleaca pentru pupic.
    Cristina : Fleosc, ii trage o palma peste ochi lui mami si ii ordona sa se duca la gradinita in locul ei pentru ca ei ii este somn. Incruntata, se intoarce dintr-o miscare scurta cu fata la perete si fundul la mami si maraie daca este atinsa.

    -_-

    The End.

    1. Buna ziua,

      Baietelul meu, Andrei, are 1 an si 10 luni si face la olita,………problema este ca face la olita doar cand este mami cu el (vine si-mi spune ,,pisu”, ca sa-l pun pe olita), cand pleaca mami la serviciu si ramane cu mamaie, Andrei nu-i spune si de aceea trebuie sa folosim in continuare scutecele Pampers. Am folosit de la incepuy Pampers si am fost multumita, asa ca nici nu am mai inercat un alt tip de scutec. La noi, dimineata este putin cam greu, pentru ca Andrei se trezeste cand trebuie sa plec la serviciu si incepe sa planga…, asa ca plec cu inima stransa de mila lui…ii promit ca vin acasa repede si ne jucam, dar tot suparat este. Insa cand ajung dupa-amiaza i se lumineaza fetisoara si ma intampina razand!

      O zi frumoasa!
      Adina