Anu’, kilogramele si Hochland

11288980_997445950265691_1099628799524747359_o1 an si 17 kilograme mai putin … ocazie cu care am rememorat vizita pe care am facut-o la fabrica Hochland de la Sovata.. Detalii (si mai multe imagini): aici, aici si aici.

Zilele acestea Hochland are doi sustinatori cunoscuti: Anca Serea si Horia Varlan.. cel putin asta inteleg eu din spotul care ruleaza la TV.. care spot cam seamana a film al vizitei nu a reclama. Oamenii care apar in el sunt reali. Ei sunt angajati ai Hochland si fac exact ce vedeti si voi… Csabi, Willi si Cosmina exista! La fel si domnul Szocs (fermierul)  iar ferma din clip este  ferma pe care am vizitat-o si noi anul trecut. De existenta Ancai si a lui Horia nu cred ca trebuie sa mai fiti convinsi 🙂 . Implicarea lor vine natural, acestia au incredere in Cascavalul Hochland si va arata de ce produsul merita si increderea voastra. Si nu, nu e bullshit! Si laptele nu e praf si nici importat din Ungaria… Producatorii nostri sunt incurajati si chiar sprijiniti de fabrica sa se dezvolte.

Eu am fost fan al cascavalului Hochland si inainte de vizita la fabrica si am ramas si dupa. Ba chiar am cumparat mult mai linistita produsul stiind ca am vazut cu ochii mei cum se face si mai ales din ce se face.

Legende urbane exista multe. Si multe sunt false.. dar stiu ca necredinciosii nu se vor convinge decat vazand iar carcotasii vor carcoti indiferent ce…

Am un singur lucru sa va spun: mergeti sa va convingeti singuri! 20 de familii vor vizita pe 28 august atat Fabrica Hochland, cat si una dintre fermele de la care Hochland colecteaza lapte proaspat. Inscrieri si detalii gasiti pe site-ul: http://cascavalulhochland.ro/. Perioada de inscriere:  22.06 – 22.07.2015.

Va tin pumnii! Este o experienta inedita ce merita incercata. In plus, veti dormi mult mai linistiti convingandu-va de falsitatea legendelor urbane! 😉

Articole pe aceeasi tema