La greci sau nu?

Anul acesta planuisem sa ne petrecem vacanta de vara in Grecia. La sfarsit de August – inceput de Septembrie. Nimic special.. ne doream sa schimbam peisajul… Nu ca ne deranja ceva la traditionalul nostru Tsarevo, dar Grecia are farmecul ei aparte si ne-am spus ca cei mici sunt suficient de mari sa faca fata unei vacante in Grecia.

… dar situatia economica actuala a Greciei ne face sa regretam decizia. Stiu ca acum in insule nu se resimte mare lucru din toata criza pe care o traverseaza tara, insa nesiguranta economica ma face sa ma indoiesc ca pana la sfarsitul lunii August va fi aceeasi situatie in Grecia. Mi-e teama ca necesitatea lichiditatilor va atrage hotii ca un magnet. Turistii vor fi niste tinte sigure ca doar trebuie sa aiba lichiditati pentru a se bucura de vacanta. Asta cred eu. De fapt asta e teama mea. Cred ca nici camerele de hotel nu vor fi sigure.  Imi imaginez Grecia ca un soi de Mecca a hotilor. Poate exagerez. Sau nu?

Partea proasta este ca la Serenity Bay-ul nostru de suflet nu mai sunt locuri disponibile in perioada in care vrem sa plecam in vacanta. 🙁

La greci sau nu?

Articole pe aceeasi tema

3 comentarii

  1. Cred ca exagerezi putin. Totusi, cei care lucreaza in hoteluri si resorturi (asadar lucreaza!) nu-si pun in pericol jobul pentru niste euro pe care i-ar putea eventual smangli. Si apoi, nu uita ca toate camerele (sau receptia in cel mai rau caz) sunt dotate cu seif.
    Banii le vin din turism, grecii- mai ales cei care lucreaza in industria asta- au tot interesul sa-si protejeze turistii.
    Nu m-as lovi de aceste temeri, daca mi-as dori sa merg in grecia. Doar nu zburati in Sharm el Sheikh 😉
    Sigur, poti alege Turcia daca te simti mai ok. Plaje frumoase, etc.

    Concediu frumos!