Wish list de copil

Am mai scris si in trecut, copiii mei sunt tare diferiti atunci cand vine vorba de dorinte…

Maria este in continuare o visatoare cu capul in nori dispusa sa renunte la orice pentru o clipa „magica” de care, de multe ori, nici macar amintirea nu mai ramane…  Si totusi nu se invata minte… desi o vad ca incepe sa inteleaga si chiar pare sa regrete anumite alegeri, atunci cand se vede pusa in  fata unei noi alegeri, uita de tot si risipeste banii pe chestii efemere.

Vladimir, devine din ce in ce mai practic; dorintele lui sunt din ce in ce mai precise … si mai tehnice. 🙂

Daca Maria isi doreste papusi, el cele o trusa de biti (cred ca asa se scrie 🙂 ) sau un cric. Daca Maria isi doreste petreceri la care sa invite jumatate de oras, el se multumeste cu un gratar in familie, dar isi doreste un atv „cu motol adevalat” si o cutie cu usite.

Atv-ul l-a primit in avans si acum negociem pentru cutia dorita… care ne cam depaseste bugetul, e drept…

Cutia mult ravnita este aceasta:

Sursa foto: www.mormi.ro
Sursa foto: www.mormi.ro

De cum a vazut-o s-a si indragostit de ea… e drept ca si noua ni s-au scurs ochii, insa intamplarea a fost ca a vazut-o fix in ziua in care am cumparat atv-ul si bugetul nostru era deja destabilizat deja de acea cheltuiala, asa ca nu i-am putut indeplini dorinta… Va sfatuiesc prieteneste sa nu dati click pe imagine… va va conduce direct pe site-ul producatorului si nu cred ca il veti putea parasi fara a face macar o achizitie sau macar fara a programa una. 😉

Articole pe aceeasi tema

Un comentariu

  1. Cutia ati vazut-o la Street delivery? Acum mi-am amintit ca v-am vazut pe acolo, picta Maria pe o panza 🙂