Zburlitul mare si zburlitul mic

Zburlitul mare, emotionat, prima data cand l-a tinut in brate pe Zburlitul mic… ๐Ÿ™‚

News: Zurlitului mic i se roscateste parul si i se albastresc ochii. ๐Ÿ™‚ In rest… tot cu ta-su seamana. ย Ma bucura tare mult roscatirea si albastrirea – o mosteneste pe sora mea! ๐Ÿ™‚ … E drept, ca eu mi-am dorit ca Maria sa „fure” ochii sora-mii dar nici unui baiat nu-i sade rau cu ochi albastri, nu? … Acum ramane de vazut daca procesul de albastrire a ochilor va continua si daca va fi permanent.

Articole pe aceeasi tema

29 de comentarii

  1. Eeee, ce dragut e… si chiar ca seamana, sa va traiasca! Eu am vrut sa aiba al meu ochii mei albastri, insa nu a fost sa fie – un baiat cu ochi albastri o sa franga muuulte inimi :D.

  2. Acum are si tata pereche. Cred ca e formula cea mai fericita o fetita si un baiat, nu? Gaza e venit pe lume brunet cu ochi albastri, albastri. Acum e un saten cu ochi caprui. Daca ramane la culorile pe care le etaleaza acum Vladimir va fi……un cuceritor!

  3. pe cat e de obosit sotul tau, pe atat e de fericit si emotionat. se vede pe chipul lui asta.
    ma bucur ca ai liber la Vladimir.
    si eu am sperat ca Mariuca sa aiba ochii albastri, dar s-au capruit :))) si au parca o tenta de verde. si erau atat de albastri. si eu visam…..

    1. @veronica, e obosit cronic, saracul Zburlit mare… sper ca atunci cand ajugem acasa sa reuseasca sa se odihneasca mai bine. … mai mult sunt sigura ca nu va putea, dar macar mai bine…

  4. Doamne ce frumos e pui mic zburlit!Tiiiii,ce drag mi-e de el.Cel mare…ce sa zic….obosit,emotionat,de toate.Mie imi placeau baietii cu ochi albastri sunt cam frumuisei,dar sa nu ma parasti la sotul meu!!!!!!!!!!Va pup si refacere si mai rapida.

  5. Cum spuneam… seamana leait!!!

    Cred ca a fost o mare bucurie aceasta intalnire… momente ca acestea, din fericire, sterg mare parte din amintirile amare… Si totul e bine cand se termina cu bine!

    1. @Carla, ๐Ÿ™‚ … daca la Maria a asteptat doua zile pana sa o ia in Brate, la Vladimir a avut de asteptat doua saptamani si jumatate…. Speram ca saptamana aceasta il va purta in brate si acasa. ๐Ÿ™‚

  6. Pai se vede ca barbatii tai se inteleg din priviri si e clar: acolo e club privat si exclusivist! ๐Ÿ˜€
    Sa-ti traiasca sanatosi barbatii! ๐Ÿ™‚