17 Comments

 1. Frumoasa prezentare si in acelasi timp informativa, ce vine in ajutorul celor interesati de acest tip de masini. Mai asteptam astfel de articole.

 2. eu am touran (adica sotul, ca eu nu conduc) si pot spune ca necazul cu ea e ca e cam joasa…:) si o simt uuun pic greoaie.

  • partea cu „greoaie” cred ca tine de motorizare dar oricum, de la o masina de familie nu astept performante sport… si in acceptiunea mea, daca nu sunt suv-uri , sunt joase toate. 🙂

 3. Ma poti intreba cum arata bijuteriile mult visate, sau altele, dar la masina nu am preferinte, eu nu conduc de frica, asa ca, nu simt nimic pentru o masina.
  Sa stapanesti multumita masina, Sorin sunt sigura ca a stiut ce cumpara, si la un momnet dat o sa ai si masina te mult visata, dar pana atunci invata sa iubesti noua masina.

 4. Sabina

  Si noi avem una la fel. Initial eu conduceam un Seat Ibiza si dupa ce am nascut sotul a montat scaunul copilului in bmw (fiind masina cu care mergem la drumuri mai lungi si din motive de siguranta) si acum eu merg cu ea. Mi-a fost putin greu sa ma acomodez si frica sa nu ii fac ceva ca doar era masina sotul, insa confortul pe care mi-l ofera e unic. Aaaa…ai grija iarna cu derapajele ca se cam duce de „fund”.

 5. sa va fie de bine si de folos…la noi e invers, cand ne-am luat-o a fost masina pe care o doream, e aceeasi marca ca a voastra dar familiara (adica nu limuzina din asta, e break…nu stiu daca am scris bine) si cand mi-am luat si eu canetul am renuntat sa o mai conduc, ca nu am loc de parcare…acum e invers, cum am zis, eu vreau una mica :)))

  • multumim frumos! Sper sa ne duca pe toti partu anul acesta in zona voastra a tarii… imi doresc tare sa perecem cateva zile la o pensiune din zona Moldovei…

 6. Prima noastra masina a fost tot un BMW!
  Sunt masini grozav de bune si frumoase! Am ramas la aceeasi marca! :))
  Sa o stapaniti cu placere!

  • nu neg ca sunt masini foarte fiabile, dar imi par extrem de scumpe … si inca nu m-au convins ca pot fi bune masini de familie

  • 🙂 am zambit inca de cand am vazut ca e vorba de un comment de la tine. Nici nu ma asteptam sa spui altceva. 🙂 Te pup

 7. Sa o stapaniti sanatosi si fara incidente. Noi cu spatiul ne descurcam in general (suntem 3 si avem un Opel Astra G), dar eu visez la o masina mai „safe”, un SUV ceva. Deocamdata doar visez 🙂

 8. Sa o stapaniti sanatosi!
  Nu stiu cum se face, dar atat eu, cat si prietenele mele, visam la masini mari, in care sa incapem cu tot cu catel si purcel, spre deosebire de sotii nostri, care sunt cu picioarele pe pamant si vor masini normale, care sa ii duca fara probleme din punctul A in punctul B. :))

Comments are closed.