Salutari… de ACASA!

๐Ÿ™‚ Nici nu pot sa descriu ce bucurie imensa este in sufletul meu… Suntem acasa!!

Nici nu mai conteaza faptul ca trebuie sa merg zilnic la control – cel putin pana la sfarsitul saptamanii – important este ca am ajuns acasa.

Ieri dimineata corabiile imi erau cam inecate iar astazi imi vine sa sar in sus de bucurie.

Vladimir se obisnuieste incet-incet cu camera lui si cu toti membrii familiei iar eu ma obisnuiesc cu statul degeaba… adica mai fac cate un biberon, sau cate ceva mai usor, dar nu prea pot sa zic ca imi cresc copii….

Maria este deja cuprinsa de importanta rolului de sora mai mare si ori de cate ori il vede pe Vladimir ca nu mananca, fuge ii cauta suzeta si alearga sa i-o indese in gurita. De fiecare data, replica este aceeasi: „Bebe papa!” . Daca il aude prin statie ca plange, ea fuge prima langa patutul lui. ๐Ÿ™‚ In rest, il mangaie ori de cate ori are ocazia si il striga prin toata casa „Bebe, bebe!” ๐Ÿ™‚

… Nici ca imi puteam dori o primire mai calduroasa. ๐Ÿ™‚

Articole pe aceeasi tema

71 de comentarii

  1. Am venit la spartul targului sa iti urez:bine ai ajuns acasa!A trecut ce-a fost greu,acum cu sanatate inainte!Pupici.

    1. @Bogdana, pai s-au intamplat multe si nu toate placute cat ati fost voi la mare… am avut niste complicatii si la doua zile dupa cezariana am fost reoperata deoarece am facut o ocluzie si era cat pe ce sa imi explodeze intestinul. Operatia s-a soldat cu o stoma … care sper sa se inchida cat de curand…
      din cauza coplicatiilor si a timpului petrecut in reanimare, m-au ablactat… in primele 16 zile nici nu am avut voie sa merg la Vladimir, deoarece eram septica si il puneam in pericol… Acum am restrictii la ridicat copilul in brate timp de 6 luni… il tin doar daca stau jos si mi-l pune cineva in brate… Asta-i treaba cu biberonul… ๐Ÿ™

  2. nici nu-ti inchipui cat ma bucur si eu ca sunteti amandoi acasa.
    am suferit si eu alaturi de tine.
    sa fiti sanatosi ca frumosi sunteti.
    va pup dulce!

  3. yuhuuuuuuuuuuuuu…uraaaaaaaaa! „e distractie ce misto”. Bravo, felicitari pt cele 2 minuni, de fapt 3 cu tot cu tati, de fapt plus toata familia. Sa ai parte de clipe linistite alaturi de cei dragi, bine ca esti acasa, ai timp sa le faci pe toate. sa treaca buba repede. pupam ingerasii.

  4. bravooooooooooo Gabiiiiiiiiiiiii.ce frumos trebuie sa fie la voi :).Draguta sora cea mare:).Va pupam si ne bucuram ca sunteti cu totii acasa.Hai ca o sa treaca repede repede si o sa fie totul perfect!Va pupam!

  5. Felicitari proaspetei mamici (re)intrate in drepturi!!!! Ti-am spus noi ca vor urma zile bune! Acum nu-ti mai ramane decat sa te bucuri de ele, multi multi multi ani fericiti!

    1. @degetica, ๐Ÿ™‚ sper din suflet. Multumesc tare-tare mult pentru toate incurajarile pe care mi le-ai transmis… insamna tare mult, venind din partea ta, care ai trecut prin incercari mai grele. Multumesc!

  6. Ce fain! Acasa ai sa te refaci si mai repede, inconjurata de cei dragi – si cu asa copii minunanti.
    Sanatate la toata familia!

  7. Ai ajuns unde ศ›i-e LOCUL, cuibul! De-acum toate vor merge bine, fiindcฤƒ nu are cum altfel sฤƒ fie รฎnconjuratฤƒ de atรขta dragoste, ศ™i acasฤƒ, ศ™i aici!

    1. @silavaracald, ๐Ÿ™‚ .. acum ma reacomodez cu locul meu… pe care nu prea il mai simt al meu din pricina limitarilor pe care trebuie sa mi le impun, insa o scoatem noi la cap si cu noile „putinte”. ๐Ÿ™‚

  8. Bravo, ma bucur enorm! Insanatosire grabnica de acum sa va puteti bucura impreuna de clipele frumoase. Imbratisari!

  9. Ma bucur mult ca sunteti acasa. Sanatate multa si odihna pentru ca recuperarea sa fie cat mai rapida asa cum iti doresti.

  10. Ce frumooooos! Bine ati revenit!
    Si ce bine s-a adaptat Maria cu noul ei statut, ma bucur mult pentru voi patru…:)

  11. Te inteleg perfect. Iti inteleg bucuria. Stiu cum e sa vii acasa si fiica cea mare sa fie curioasa unde-i bebe, cum e bebe. Va doresc tuturor multa sanatate si fericire!

  12. yeeeeee!!! te rog, abtine-te cu saritul in sus. inca nu ai voie. ๐Ÿ˜€ in rest, sa te faci bine de tot cat mai repede. have fun! si schimba bannerul site-ului: mai pune unul mic in peisaj. ๐Ÿ™‚

    1. @belgianca, o sa …. dar cand ma linistesc… acum deja am intrat in perioada de acomodare cu programul lui Vladimir, cu „impotentele” mele… o sa schimbam si bannerul. ๐Ÿ˜‰

  13. Si acum , urmeaza celebra replica „TI-AM SPUS EU? ” ๐Ÿ˜€
    Si nu ma pot abtine si mai zic o data : ti-am spus eu? Ei? Ti-am spus? ๐Ÿ˜› ๐Ÿ˜€
    Vorba unei blogarese de mai sus : PARTY!!!!
    Ma bucur pentru tine , ma bucur pentru voi toti! ๐Ÿ™‚
    Ai reusit! ๐Ÿ™‚

  14. Eiiiiiii,bun venit acasa!Ma bucur tare mult pentru voi.Si ma bucura foarte mult reactia Mariei .Sa vezi ce bine si repede o sa te refaci acasa!Cum adica nu se poate spune ca iti cresti copiii?Esti langa ei,ii iubesti,ii alinti …e mai mult decat suficinet….deocamdata.O sa vina si randul tau de „intrat in priza”,nu scapi.Esti o fericita ca ai o familie asa unita si asa spriijin.Va pupam cu drag!

  15. Bravo, Gabi! Astea, da, vesti bune. Imi vine si mie sa sar in sus de bucurie. Ei, cum e cu Maria, mamico? Te temeai ca te uita, draga de tine! Acum ca esti acasa, o sa vezi ca o sa te refaci mai repede, ca a disparut chinul departarii de cei dragi. Si sunt si eu in continuare cu gandul alaturi de tine.

    1. @Ana, … cu Maria nu m-am temut degeaba… e destul de reticenta in ceea ce ma priveste, dar ne reacomodam usor-usor una cu cealalta…
      Te pup si itimultumesc pentru tot sprijinul pe care mi l-ai oferit in aceasta perioada.

  16. Ma bucur mult pentru familia ta si mai ales pentru tine! Pana la urma s-a dovedit saptamana norocoasa, nu? ๐Ÿ™‚

  17. Bravoooo, ce bine, ma bucur pentru voi :-)! Cred ca te-ai mai linistit si tu, gata, ai trecut un hop…

  18. PAAAAAAARTYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY! ลขi-am zis cฤƒ eลŸti tare, Cojocฤƒreaso! Acum aลŸteaptฤƒ-mฤƒ la poartฤƒ cฤƒ vin cu markerele ๐Ÿ™‚ Pup cu drag ลŸi mฤƒ bucur enorm pt tine ลŸi pt voi toลฃi! ๐Ÿ™‚

    1. @Cristina + Alexia, ๐Ÿ™‚ de saptamama viitoare deschidem portile la vizite. va asteptam oricand puteti.
      pupacim si noi… si sa stii ca nu am glumit cand am zis ca te perchezitionez la intrare. ๐Ÿ˜‰