1 Mai muncitoresc

A fost. πŸ™‚ Nu a fost o mini vacanta, insa cu ajutorul parintilor mei, am reusit si noi sa ne odihnim. Mai mult eu, decat Sorin, e drept….

Am petrecut in dulcele stil romanesc: am facut un gratar alaturi de prieteni – in curte, nu in vre-un loc special amenajat. Sunt teleghidata… si incapabila sa scriu mai mai mult decat aceasta scurta telegrama. πŸ™‚

Citind blogurile pe care le urmaresc in mod frecvent, am descoperit locuri noi. Deja am agaugat doua dintre ele pe lista de locuri in care imi doresc sa ajung: Sibiel si Β Roaba de Cultura din Herastrau. Voi pe unde ati umblat zilele acestea? Β πŸ™‚ … nu de alta, dar lista mea e inca deschisa.

Articole pe aceeasi tema

11 comentarii

  1. of, departe postul asta al tau, dar abia am reusit sa ma itesc nitel, si raspunsul e inca actual, deci: cu barca in IOR (tricky), in Botanica (fain in sere si loc de alergat garla in rest) si Muzeul Satului (loc de alergat, multe de vazut, gasesti si pisici, curat-curat, f fain).

    1. @Luminita, cu barca, cu doi huni atat de mici? πŸ™‚ … eu nu ma incumet cu Maria in barca decat daca am chef sa sar dupa ea. πŸ™‚ πŸ™‚ .
      In Botanica nu am mai fost de multicel si trebuie.. si in Muzeul Satului abia astept sa revin… e unul dintre locurile mele de suflet. πŸ˜‰

    1. @Mirel, πŸ™‚ refacerea permanenta suna mai bine! πŸ™‚ … din pacate suntem constransi sa muncim… dar, nah, asta-i mersul societatii.

  2. Am fost la tara intr-un sat pitoresc din Ardeal. Am facut somon la grill (ca aripioare n-am mai gasit deloc in Auchan iar mici nu mancam) am jucat „Bla-bla” un joc amuzant de care nepotica a fost foarte incantata, badminton…

    1. Eu nu mai inteleg nimic… πŸ™‚ cand in germania, cand la noi… zau ca sunt derutata. πŸ˜€ …dar frumos ati petrecut – pare relaxant.

  3. Eu si Alice am fost acasa, tatal si sotul din dotare, la munca (fir-ar sa fie jobul de ras!). Abia astept un pic de vacanta pentru el sa plecam si noi pe undeva. Pana atunci, vizitam virtual si cu ajutorul tau πŸ™‚

  4. Important e ca v-ati simtit bine intre prieteni si v-ati odihnit cat de cat. E timp de umblat peste tot.:)