Aquagym

sursa foto: worldchampionsclub.ro

Marti am upgradat de la aquabike la aquagym! πŸ™‚ Si sunt tare mandra de mine, mai ales ca am rezistat la toata sedinta si nu am stat pe bara decat la vre-o doua tipuri de exercitii care imi solicitau tare mult abdominalii. De fapt nici atunci nu am stat, ci doar am facut alte exercitii mai usoare.

E drept ca am ales o grupa usoara, dar pentru inceput eu sunt multumita de ce am realizat. πŸ™‚ Mi-a placut atat de mult incat mi-am transformat abonamentul de aquabike in unul de aquagym. Iar in continuare voi merge numai la aquagym. Intentionez sa mai stau o luna la o sedinta pe saptamana urmand sa trec la doua sedinte saptamanale…. dar trebuie sa „negociez” cu mama pentru inca o ora si jumatate in plus de stat cu cei mici. πŸ˜›

In imaginea alaturata e chiar piscina in care facem aquagym. Pare mica, dar e perfecta. Β … are cam 10 m lungime si avantajul e ca nu suntem decat 4 persoane in grupa, intructorul putand astfel sa ne urmareasca pe fiecare in parte si sa ne corecteze rapid atunci cand executam miscarile incorect.

Aquagymul si biciclitul pana la job (atunci cand sunt conditii meteo favorabile) plus o dieta sanatoasa cred ca ma vor ajuta sa ating targetul. Mai incet decat mi-as fi dorit, dar sunt sigura ca ma vor ajuta.

Articole pe aceeasi tema

16 comentarii

  1. Bravoooo! Iti tin pumnii sa iasa asa cum iti doresti tu. Eu cred ca daca ai un pic de echilibru in toate, in alimentatie si miscare, reusesti sa atingi targetul. Chiar daca e mai greu, cred ca e mai sanatos.

  2. Evident, intotdeauna altora li se intampla sa atinga targetul mai repede si mai eficient. Doar noua ne trebuie mai mult efort, mai multa ambitie, mai multa rabdare. Dar o facem noi si pe asta, nu-i asa? Spor la treaba, deci… πŸ™‚

  3. Suna si mai interesant! Subscriu, bravo tie pentru ce faci si cum gasesti timp pentru tine, chiar daca ai reluat si serviciul!

  4. Esti super-tare ca biciclesti pana la job!
    Si eu folosesc bicicleta cat de des se poate, ca si mijloc de transport, este extrem de practica si eficienta, iar domnul sot … inca bicicleste spre serviciu aproape zilnic (si inapoi of corse πŸ™‚ ) … de peste 6 ani deja πŸ™‚
    Nu pot decat sa-ti urez distractie placuta in continuare si … viata cat mai usoara cu atitudinile deplasate (in privinta unei dame care foloseste bicicleta) din in Buc.
    Ai luat scaunele de bicicleta pt pitici?

    1. @AndreeaG, off… nu-mi zice de gurile lumii. πŸ™ Dar zau de-mi pasa! Eu sunt mai sanatoasa asa! πŸ™‚
      Scaune inca nu am luat… πŸ™ dar luna asa musai luam. I-am luat bici si lui Sorin, in schimb, ca nu aveam decat eu.
      La magazinul vostru magic nu au si scaune? πŸ™‚

      1. @g.cojocaru,
        hehe, uitasem de magazinul smecher, chiar am vazut un scaunel pe acolo, acum vreo luna, si ma intrebam daca v-ati luat, dar mi l-am sters din minte apoi, dau un ochi azi si iti spun.
        Noi inca nu le dam, chiar daca sunt destul de grei copiii, azi ne-am pus pelerinele (de ploaie) pe noi si am sprintat voiosi spre gradinita, am ajuns in 5 min, mai mult ne-a luat sa ocolim diverse balti decat biciclitul in sine, pe jos am fi facut jum de ora.

  5. mai incet, dar mai sigur, mai sanatos, si mai stabil in timp πŸ™‚
    Ah, si mai distractiv si mai relaxant