Matei inca lupta sa traiasca!

Micutul Matei lupta pentru viata lui. Medicii de la Budimex fac tot ce le sta in putinta pentru a-l mentine in viata. Tot ei sunt cei care tin legatura cu clinica din Germania pentru a intocmi dosarul medical al lui Matei si pentru a-l pregati pe micut de operatie. Pe langa partea medicala a cazului mai este si partea birocratica. Medicii de la Budimex sunt cei care se ocupa de dosarul pentru clinica din Germania. In sarcina parintilor este vizarea formularularelor de catre statul roman.

In jurul micutului este o forfota continua. El lupta sa traiasca; o mica armata de oameni lupta sa il ajute sa traiasca; voi, l-ati ajutat sa se apropie de viata! Pana acum au intrat in conturile deschise pe numele parintilor lui 3.300 de EUR. Din 7.000. Daca toate demersurile birocratice merg bine, saptamana viitoare Matei isi poate lua zborul spre Germania…. daca se vor mai strange din donatii inca 3.700 de EUR.

Ce ziceti, putem sa il ajutam?? Pentru unii aceasta suma reprezinta factura pentru o seara petrectuta intr-un club de fite cu prietenii. Pentru Matei aceasta suma reprezinta VIATA!

… pana acum o saptamana, medicii ii dadeau sanse minime de supravietuire, dar Matei s-a dovedit un luptator adevarat si le-a dovedit medicilor ca este mai puternic decat il credeau. Acum, toti sunt increzatori in sansele sale de supravietuire… trebuie doar sa ajunga la clinica din Germania pentru a fi operat.

TREBUIE sa se gaseasca bani si pentru el! … Duminica e ziua lui; implineste o luna de cand s-a nascut. Ii facem cadou o sansa la viata?

Va rog, donati! Va rog, distribuiti!

– Paypal: https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=_s-xclick&hosted_button_id=GH85ZTSVCQENG
– RO59RNCB0072114843510002 ; swift RNCB RO BU – cont in EUR 
Titular cont : Albotica Ramona Nicoleta (CNP – 2801202030019)
– RO42RNCB0616016919720001 – cont in lei deschis la BCR
titular cont – Marius Ioan Albotica (CNP – 1850104440030)

 

 Cititi povestea lui Matei, aici.

Articole pe aceeasi tema

10 comentarii

  1. Tocmai am vorbit cu mama copilului. Am donat noi toata suma care lipsea. Mai ramane sa tinem toti pumnii si sa le dorim ca Matei sa se faca bine.

        1. Dumnezeu sa va binecuvinteze
          Domnul Mihai este un inger trimis de Dumnezeu
          Doamne ajuta sa reziste micutul Matei sa fie puternic in continuare

  2. Problema banilor s-a rezolvat. Exista un OM, Mihai Guia, cu adevarat trimis de Dumnezeu, care a vorbit deja cu parintii micutului si s-a facut deja transferul intregii sume ramase pentru ca Matei sa plece in Germania.
    Mai ramane sa ne rugam ca bunul Dumnezeu sa aiba grija de Matei si de familia lui si sa-l asteptam cu bine acasa.

  3. Mare lucru nu pot face, pentru ca stau destul de prost cu banii. Dar am distribuit articolul tau in retele, poate mai gasim ajutoare pentru mititel. Tare dureroasa e viata asta cateodata… Viata unui copil sa depinda de bani…

    1. pic cu pic se poate. Putin de la fiecare e, de multe ori, sufiecient pentru a salva o viata. Sper sa fie si in cazul lui Matei! Multumesc.