Modificarea Codulului Rutier

Din pacate, in sedinta de Guvern de ieri nu a fost aprobata  Ordonanta de Urgenta care modifica Codul Rutier… Sper sa fie cat de curand.

Poate asa tinerii sudenti vor apuca sa traiasca mai mult decat prima zi de facultate, poate asa nu vom mai avea parte de statistici cutremuratoare….Asa imi pare logic. E normal sa avem legi mai aspre care sa fie si puse in practica! … cred ca numai asa soferii vor deveni mai responsabili. Soselele Romaniei sunt o jungla in care se dau in fiecare secunda batalii pe viata si pe moarte.  Avem nevoie de legi mai aspre. Acum. Nu peste 3-4 luni.

Motivul pentru care Ordonanta nu a trecut de Gurern imi pare … total tampit. De cand este datoria Ministrului de Intrene sa gaseasca solutii pentru colectarea creantelor?! … Ministerul de Finante ce face? Si Finantele au aceeasi problema legata de colectarea creantelor? … Ei cum rezolva aceasta problema??!!

Hai, sa mai moara romani nevinovati pe soselele patriei! … ca ei au intors Ordonanta pentru ca Internele trebuie sa faca treaba Finantelor!

Articole pe aceeasi tema

2 comentarii

  1. Oricat de mari ar fi amenzile si oricat de aspre ar fi legile, daca tu sofer nu ai simtul masurii si te hazardezi in trafic, crezandu-te Iancu de Hunedoara, atunci totul e in van. Sunt prea multi cei care sfideaza legile si conduc dupa simtul ca au masina mai puternica decat a ta si nu se cuvine sa stea in fundul tau.
    Ma doare groaznic pt studenta care s-a bucurat doar de prima zi de facultate si de toti copii si oamenii care mor nevinovati, iar ei, zmeii soselelor conduc liberi in continuare.

    1. Nu cred ca e in van… vreau sa cred ca vor fi macar speriati de consecinte. O parte dintre ei vor fi cu siguranta. … cat despre „criminalii cu pile”, no comment… din pacate, asta este Romania