Descoperiri de vacanta: Sanatate cu Plante

La Balea Lac, l-am intanit pe domul Avramut (sanatatecuplante.ro). avea un stand de produse naturiste. Nu era inghesuiala la standul sau, dar noi, tocmai descoperisem in varf de munte ca Maria avea o rana la genunchi ce se infectase. O durea la atingere. Pe traseu cautasem o farmacie, dar nu gasisem nimic deschis.. si nici rana nu era atat de grava incat sa fie nevoie sa ne abatem de la traseu in cautarea unei farmacii, dar daca tot i-am vazut produsele, ne-am apropiat si am cerut ajutor sa identificam produsul necesar Mariei. Ni sa recomandat Alifia de Marul Lupului combinata cu Arnica si Tinctura de Marul Lupului. Au functionat de minune. Si nu doar pentru rana infectata a Mariei, ci si pentru intepaturile de tantari si pentru zgarieturile ce stau la loc de cinste pe genunchii lor. Sunt suficiente 2-3 aplicari (dimineata si seara) si totul dispare ca prin minune. A functionat chiar si in cazul ranii lasate de un herpes ce s-a incapatanat sa imi iasa la buza inferioara.

Am cumparat mai multe produse de la domnul Avramut, dar voi scrie pe rand despre ele, pe masura ce isi dovedesc eficacitatea.

M-am gandit doar ca, fiind sezon de genunchi juliti, v-ar ajuta sa stiti ca exisat o combinatie de produse, ce costa impreuna 30 de lei si care va ajunge un sezon intreg, poate chiar mai mult, si care sunt eficiente.

Articole pe aceeasi tema

2 comentarii

  1. Indicate sunt si tincturile, am luat si eu cand am fost acolo. Nu stiu cat ti-a povestit tie despre ele dar mie mi-a vorbit o gramada!

  2. Crezi ca poti sa dai cateva detalii, macar pe scurt, despre produse? Sau cel putin cum se numesc, pe care le recomanzi? Am parintii acolo chiar azi si as vrea sa ii pun la cheltuit 🙂