La masinute. .. sau karting pentru copii

In concediu, am realizat ca pasiunea lui Vladimir pentru masini merita incurajata…

Nu rata nici un moment de a ajunge „la masini” cred ca a fost locul pe care l-a indragit cel mai tare din intreg hotelul. 🙂 Abia atunci am realizat ca joaca lui este o pasiune, asa ca, intorsi acasa, am inceput sa caut locatii in Bucuresti in care sa poata experimenta condusul. Kartingul a fost singura optiune ce mi-a venit in minte iar circuitul AMCKart a fost prima noastra optiune.

Vladi a fost putin dezamagit atunci cand a aflat ca nu poate conduce singur „o masina”, dar a uitat repede atunci cand s-a vazut echipat si instalat in scaunul de pasager al unui kart dublu. Kartul dublu a fost singura noastra optiune… pentru a putea conduce singuri, cei mici trebuie sa aiba peste 1,40 cm si  peste 6 ani.

Chiar si la volanul fals al scaunului pasagerului, cei mici au gustat din plin experienta si isi doresc sa o repete cat mai des… dar cum 10 minute de joaca ne-au costat 70 de lei, incercam sa le temperam dorintele 😛

Daca aveti copii mai maricei, care pot conduce singuri, veti plati 45 de lei pentru 10 minute, iar daca vreti sa va testati si voi talentele la volanul unui kart de 13 CP veti achita 65 de lei tot pentru aceleasi 10 minute.

Scurt si scumput, dar frumos, Noi sigur vom repeta experienta… poate chiar la Ghimbav, unde am inteles ca exista si karturi mai micute (de 2,5 sau 4 CP) iar preturile sunt mai accesibile decat in Bucuresti. Planuim o excursie de week-end .. sau de o zi, in Septembrie, la Brasov. Doritori?

Articole pe aceeasi tema

2 comentarii

    1. perfect! Vedem mai aproape de 20 Septembrie care e prognoza vremii si intretimp cerem detalii la pista de karting