Look Alike

tinute-asortate-mama-fiica-1Dragut sau nu? Trebuie sa recunosc sa mi s-au parut dragute tinutele asortate mama-fiica sau tata-fiu.. sau chiar asortate pentru intreaga familie.  Stiu.. sunt unii carora nu li se par dragute… dar pe mine siropul ma unge la inima. 😉

Dragalasenia asortarii tinutelor a devenit si moda… in realizarea unei sedinte foto. Se pare ca moda a fost adusa din State si ca prinde foarte bine la noi. Detalii aici.

Eu una nu am indraznit pana acum sa imi cumpar o astfel de tinuta… Cum cca 4 ani am detinut intre 85 si 96 de kilograme, imaginati-va cum aratam eu intr-o tinuta look alike cu fii-mea: un bot de pana in 20 de kilograme. 🙂 As fi fost usor penibila daca alegeam ceva care sa o avantajeze pe ea sau ea ar fi trebuit sa renunte la o tinuta specifica varstei daca as fi ales ceva sa ma avantajeze pe mine.. Am tanjit. Pana anul acesta. Faptul ca mi-am coborat prefixul kilogramelor la 7 si chiar la 6, mi-a dat curaj sa nu mai tanjesc si sa extind look alike-ul la mai mult decat tunsoare. 🙂

Deocamdata sunt faza de prospectare de piata. In top: Lilutesa – care imi poate crea orice imi doresc si totusi ma surprinde de fiecare data infrumusetand ideile mele; Hainute si culori – pe care ii urmaresc din umbra de ceva ani, dar nu mi-am facut inca curaj sa plasez o comanda. Daca mai stiti locuri care ar putea sa ma faca sa prin curaj, please share.

Si daca tot vorbim de look alike poate va inspira concursul organizat de Marionnaud pe Facebook:  o aplicație unde mămicile trebuie să încarce o fotografie alături de cel mic îmbrăcați într-o ținută asemănătoare sau  într-o poziție cât mai asemănătoare. Mămicile care se înscriu vor putea câștiga seturi de produse Marionnaud și la finalul concursului o ținută look alike creată de un designer pentru ea și copilul ei. Aplicația Facebook Look Alike este activa până pe 4 octombrie.

Detalii despre concurs in stilul minunat al Bogdanei Dobre gasiti aici.

 

Articole pe aceeasi tema

Un comentariu

  1. Arunca un ochi pe FB si la Mona m-a cusut. Ies niste lucrusoare foarte frumoase din mainile ei. Eu tot comand pentru fetita, dar pentru mine nu am indraznit tot din cauza celor aproape 80 de kg.