Trebuie sa vezi ca sa crezi! [P]

Am mai spus ca sunt fan vizite la fabrici si nu imi retrag vorbele!

Campania Hochland de anul acesta a reusit sa convinga oameni ca noi  ca teoria conspiratiei nu exista!  20 familii, câştigătoare ale concursului desfăşurat pe www.cascavalulhochland.ro, au avut ocazia să observe cum se transformă laptele în deliciosul produs care ajunge în bucătăriile noastre.

Pe parcursul evenimentului, câştigătorii au vizitat una dintre fermele de văcuţe din Zona Târnavelor, de unde este colectat laptele proaspăt folosit în reţeta Caşcavalului şi fabrica Hochland de la Sovata, unde este realizat produsul. Aici, ei au descoperit cum se face Caşcavalul Hochland, cu rigoare germană, din ingrediente naturale, pe baza reţetei autentice locale folosite în fabrica încă din 1976. Pe tot parcursul vizitei, câştigătorii au fost însoţiti de Anca Serea şi Horia Vîrlan, dar și de echipa experţilor Hochland, formată din Cosmina Moldovan (Manager Calitate), Csaba Mozes (Manager Aprovizionare Lapte) şi Wilhelm Kubanek (Manager Producţie).

Si ma bucur! M-am uitat la filmarea facuta cu norocosii castigatori ai unei vizite la fabrica si m-am recunoscut in multe dintre ipostaze. Recunosc, cel mai mult m-a uimit afumarea cu lemn… dar nici procesul de fabricatie in sine nu m-a lasat impasibila. Recunosc cu mana pe inima ca nu ma asteptam ca procesul de fabricare a cascavalului sa fie atat de simplu si de natural. Si ma bucur! .. stiu, am mai spus asta, dar chiar ma bucur ca piticii mei au facut o pasiune pentru un produs natural si sanatos!

https://www.facebook.com/MihneaRattePhotographyLa anul trebuie sa se alinieze planetele sa reusesc sa castig si eu o vizita la fabrica in familie! Este o super experienta ce sigur ii va fascina pe cei mici. O lectie pe care eu nu le-as putea-o preda nicicum altfel. Anul acesta nu mi-a permis programul sa ma inscriu, dar m-am inscris anul trecut.. si nu am castigat, dar nu ma las! 😉 Stiu ca eu am vizitat fabrica, dar experienta vizitarii fabricii Hochland este una ce trebuie traita in familie! Chipurile si reactiile copiilor care au participat la vizita anul acesta, mi-au intarit aceasta convingere.

Eu stiu ce mananca familia mea. La fel si alte 30 de familii ce au avut ocazia sa viziteze fabrica anul trecut si anul acesta. Sa imi tineti pumnii la anul.. poate reusesc sa castig o vizita si pentru familia mea! 😉

Articole pe aceeasi tema

2 comentarii

  1. Am auzit de multe ori vorbe nu prea bune despre produsele celor de la Hochland, cum ca nu ar fi sanatoase sau nu ar fi naturale in totalitate. Sunt consumator inrait al produselor lor, nu cred ca imi lipseste unul de la ei cel putin o data pe zi si asta pentru ca au un gust special, mult mai bun decat al altor branzeturi. Eu am continuat sa cred ca sunt naturale, acum ca am citit articolul asta chiar m-am convins de asta(cred).