Mama cu norma intreaga – primul week-end

In general, imi imparteam timpul petrecut cu cei mici astfel incat sa le ofer intreaga mea atentie… adica separat. … iar atunci cand trebuia sa merg undeva cu amandoi copiii, nu plecam niciodata singura. Pana week-endul acesta.

Sambata mi-am luat inima in dinti si copiii in masina si am plecat spre Orhideea Spa pentru a afla mai multe despre YouSee, BluParty… si minunatele terapii oferite de Orhideea Spa. Aici a fost usor. Am avut ajutor din partea celor de la BluParty si White PR. 🙂 … ei s-au ocupat de entertainment pentru cei mici, iar eu am petrecut cateva ore minunate in compania mamelor bloggerite.

Sambata dupa amiaza am scos piticii afara.. ne-am plimbat putin in jurul casei si am revenit in curte sa ne jucam.

Duminica dimineata am fost pentru prima data cu ei la Zurli. Si prima data cu amandoi si singura. Mi-a fost teama, au fost momente in care am fost depasita.. de ex cum a fost cel in care asteptam la coada pentru a intra, iar domnisoara de la bilete parca facea concurenta unei oficiante de la Posta Romana (pentru mine, acestea din urma sunt etalon in „lentitate”). Era destul de ciudat ca eram cca 15 persoane adulte, plus inca pe atati prichindei care nu aveau rabdare… dar s-au organizat repede si domnisoara a primit ajutor, a.i. coada a inceput sa miste … In sala, cei mici au gasit repede drumul spre scena si au dansat si au topait alaturi de ceilalti pitici in asteptarea specatolului…. M-am mai suparat putin atunci cand una dintre doamnele „picturite” si-a lasat nesupravegheate pe scena plina de pitici ustensilele, iar Vladimir a reusit sa mearga in 4 labe prin apa varsata din borcanul cu pensule. M-am suparat mai rau pentru ca nu aveam pantaloni de schimb iar el era destul de ud… „Supararea” mea a trecut repede.. cam o data cu inceperea spectacolului. Profesionisti pana in maduva oaselor, cei de la Zurli m-au convins ca si-au ales domeniul de activitate din dragoste pentru copii. Maria, desi mai mare, a decis sa se lase influentata de prezenta fratiorului ei drept pentru care a avuta cateva reactii cu iz de gelozie frateasca….

Din toata sala, ghiciti care sunt ai mei? 🙂

Dupa spectacol, am cumparat cate ceva din targul ce se desfasura in curtea MTR si am plecat cu ei spre casa. Vladimir a mancat si a adormit instant iar Maria a facut nazuri si la mancare si la somn. Cat a dormit Vladi, am participat si la pregatirea mesei, am fost cu masinile la vulcanizare pentru a le schimba anvelopele si cand m-am intors acasa m-a luat Vladi in primire. Cum inca era frumos afara, am hranit copiii si am plecat in parc. Tot doar noi trei.

Ne-am plimbat cu kartul cu pedale (nu sunt sigura ca asa ii zice), am alergat, am mers in foisor sa cautam orchestra (Maria nu m-a crezut pe cuvant cand i-am spus ca nu au inceput inca reprezentatiile), s-au dat in leagane, pe topogane, s-au catarat… si s-a lasat cu proteste vehemente la plecare. Seara, la 21:30 erau amandoi pe taramul viselor, iar inainte sa adoarma Maria mi-a spus ca sunt „sufletul ei”! 😉 … de unde deduc ca i-a placut acest w/e…. vorbeste neincetat despre ce am facut si unde am fost si deja planifica urmatoarele vizite. Desigur, pe primul lor in planificarile ei este sa isi ia „lipul” (slipul) si sa mergem la „Ochideie Pa” (Orhideea Spa).

A fost primul w/e in care am petrecut tot timpul cu ei amandoi. Mi-a fost teama ca nu le voi face fata…. dar am supravietuit. Important este ca ei sunt fericiti!

Acum ca am prins curaj, ce activitati/ateliere imi recomandati? Vladi are 1 an si 9 luni iar Maria 3…. ca sa va faceti o idee despre nivelul activitatilor de care au nevoie…

Articole pe aceeasi tema

7 comentarii

  1. Nu stiu daca e si pentru copii asa de mici. In principiu e micuta, si aterizarea se face intr-un fel de capitza, asa daca nu apuca sa se opreasca singurica:)

  2. S-ar putea sa le placa la Ferma Animalelor, au niste purcelusi proaspeti, de nici doua saptamani:) Oricum, am amenajat frumos, cu loc de joaca, saltele, gazon si multe oratanii. Mai nasol e daca unul vrea la iepuri, in timp ce celalalt vrea la tiroliana (te-ai prins, au si tiroliana!)

    1. era pe lista. .. dar tocmai din cauza ca ei mereu vor sa faca exact ce nu face celalalt mi-a fost putin teama de animale… Nu le e frica de ele drept pentru care le trag de blana, le indeasa mancare in gura… si mi-e teama de reactiile animalelor… Si tiroliana cum e… de la ce varsta au voie cei mici in ea? … ca sunt sigura ca pe Maria nu o iau de acolo…

    1. WOW! asta de reusita… stiu ca greul meu nu e greu decat pentru mine… sunt parinti de gemeni, tripleti sau de +3 copii… insa pentru mine a fost o premiera