Arsenalul outdoor de vara – piscina

Daca nu era matusa din dotare pe faza sa le cumpere celor mici o piscina, am fi fost noi cu siguranta. … dar cum s-a gasit un adult salvator de buget prin preajma, noua nu ne ramane decat sa ne concentram pe a le construi casuta de gradina si pe a le achizitiona mult visata trambulina. 🙂

Fericirea e maxima. Uneori si temperaturile lor la fel. Deja avem momente in care ne intrebam daca nu am gresit… mai incercam o singura data; dupa ce le trec febra & mucii – tura no. 3.

Deocamdata ma joc de-a cercetatoarea si incerc sa izolez simptomele „racelii de piscina” si sa imi dau seama la ce cedeaza. Ce e fun nu-i sanatos. 🙁 Not fun!!

 Si totusi, in ciuda mucilor si a temperaturilor inalte, cei mici sunt mega incantati de piscina lor. Trecand peste „efectele adverse” si noi suntem. Pentru fericirea pe care o produce, merita cu prisosinta achizitia.

Voi ce piscine folositi si cum le intretineti? Ce accesorii recomandati? Noi planuim sa ramanem la modelul acesta cel putin si anul viitor, pana mai creste si Beri…. asa ca am fi dispusi sa investim si in accesorii.

Articole pe aceeasi tema

3 comentarii

  1. Buna. La noi accesoriile cele mai cotate sunt tot feluri de sticlute, recipiente, sticle de sampon, caserole, pahare de plastic, samd. Copii mei viseaza la un tobogan cu care ar ateriza direct in piscina.

  2. Distractie placuta, ii mai tine ocupati pe ai tai si probabil nu trebuie sa fii tot cu-n ochi pe ei 🙂