Salopeta – mostenire de familie

In salopeta asta a crescut si matusa-sa si ma-sa. πŸ™‚

… a fost tare ciudat sa o privesc pe Maria purtand-o in timp ce priveam fotografia in care sor-mea purta exact acelasi obiect vestimentar. Β Le sunt recunoscatoare mamei si bunicii mele care au pastrat aceasta salopeta peste 30 de ani.

Spuneam ca a fost ciudat sa o privesc imbracata asa… ciudat in sensul de inima bulversata de tot felul de trairi, insa si mai ciudat le-a fost lor, bunicilor si strabunicii Mariei, carora li s-au umezit ochii vazand nazdravana purtand un obiect vestimentar in care si-au crescut ambele fete. πŸ˜€

… e drept ca noi am purtat aceasta salopeta pe la 2 ani… iar Maria, la nici 15 luni implinite, abia mai intra in ea….

Articole pe aceeasi tema

15 comentarii

  1. Ce frumos (ma refer si la Maria, si la salopeta, si la emotiile starnite)!:)

      1. @g.cojocaru, Ba da, a avut port-bebe-ul +paturica mea de la botez, l-am pus si pe el in aceaasi paturica cand a fost botezat:) Doar atat a pastrat mama!:(
        Soacra-mea n-a pastrat nimic…

  2. e frumos sa i vezi purtand sau folosind obiecte ale tale.Daria s a bucurat de jucariile lui taica so , de razatoarea de sticla de cnd era mic :))).oricat am cautat in magazine n am gasit o , iar bunica sa si a amintit ca o avea pe a lui de 30 de ani pastrata cu grija :)).e o mumoasa Maria voastra!!pupam!

    1. @povesteadarieinicole, stiu cum e cu razatoarele de sticla… si Maria a folosit-o pe a noastra (a mea si a sor-mii), iar jucarii la fel… insa salopetica parca a fost ceva mai deosebit… πŸ˜› Noroc cu cu parintii si bunicile!!
      pupacim si noi

  3. Ce dragut ca au pastrat hainute, trebuie sa-i pastrez si eu Iuliei, pana acum am dat toate cele, acum o sa pastrez cate ceva, ca poate cine stie:)

  4. Gabi,ar fi interesant sa faci un colaj cu salopeta purtata de fiecare posesoare in parte.Stateam si ma gandeam ce lucruri de calitate se faceau pe vremuri.Eheeee!Atunci nici nu aveam atatea oferte,fiecre rochita pe care mi-o cumpara mama era superba in viziunea mea.
    Pup actuala posesoare de salopeta,pe copane;)

    1. @Oana Dumitriu, as fi vrut eu… insa sor-mea e singura pozata in aceasta salopeta, si poza isi arata varsta si e destul de deteriorata…. mai avea unele puse in album, dar deocamdata nu se gaseste albumul. Mai cautam . πŸ™‚
      pupacim cu drag.

  5. Wow,ce de ani!Sa stii ca si eu am pus la pastrare hainutele care mi-au placut mult,dar nu pentru alt bebe.Sper sa reusesc sa le pastrez.Pupici.

    1. @Beatrice, πŸ™ … suficient de multi incat sa imi dau seama ca nu mai sunt tanara… πŸ™
      Ar fi frumos sa iti vezi nepotii imbracati in hainele Karinei!! πŸ™‚ … dar sa pastrezi si lkucrusoare mai „unisex”, ca poate va avea baietei. πŸ™‚