Terapie de week-end

O dupa-amiaza de Summer Well pentru adulti. Mai mult am stat pe la terasele din jurul scenei (din cauze de dureri), dar iesirea asta a fost ca o gura de oxogen. πŸ™‚

Balaceala multa pentru Maria. In curte, intr-o piscina improvizata ad-hoc.

Gratar. Prieteni dragi. Cadouri pentru Maria… primite in avans pentru 8 Septembrie. Un Vladimir cuminte si mancacios. Un Sorin foarte solicitat si obosit.

Terapie pentru suflet. πŸ™‚

Articole pe aceeasi tema

16 comentarii

  1. Cu o zi intarziere, din cauza ca ieri am petrecut si noi si abia la miezul noptii, cu ochii cazandu-mi in gura, am reusit sa scriu 2 randuri pe blog, ajung si eu sa-i urez Mariei sa fie mereu fericita si binecuvantata pentru numele sfant si atat de frumos pe care-l poarta. Sa fiti sanatosi si fericiti!

    Pofta mare lui Vladimir, m-am bucurat enorm sa citesc intr-unul din comentariile anterioare ca faceti progrese si ca va indreptati spre lucruri minunate!

  2. Ce frumooos.
    Asa este. sufletelul nostru are si el nevoie de terapie, nu numai trupul.
    Pupici la micii cojocari :-* :-*

  3. asa trebuie sa fie un weekend in familie: cu copiii in preajma si cu multa veselie. La multi ani micutei Mariei (desi intradevar, in septembrie ar trebui sarbatorita aceasta zi). Nu ne-ai mai spus cum evolueaza alaptatul, draga Gabi. Daca spui ca Vladimir e mancacios inseamna ca totul e bine?

    1. @vavaly, e departe de a fi normal, dar persevaram – si eu si el. Deocamdata toate semnalele sunt bune. Intr-un final o sa reusim noi. πŸ˜€
      Multumim tare mult pentru urari.

  4. πŸ™‚ Cu un pic de intarziere: Sa va traiasca Maria mica , cuminte si frumoasa ! si la cat mai multe terapii de weekend πŸ™‚ care sa va umple sufletul de liniste si fericire.