Ce tie iti place…

……..fa-i si altuia. 🙂

Asta pare a fi deviza Mariei.

Pasiunea ei pentru acoperitul capului cu diverse carpe sau cutii, e veche…. se pare, insa, ca tine mortis sa ii transmita aceasta pasiune si fratelui ei.

Vladimir, nu pare forte incantat ce invatamintele pe care incearca sa i le transmita sora cea mare, dar e fericit, cand aceasta il impaca cu o partida de joaca pe roti; fiecare cu rotile lui.

La noi sunt vesele zilele friguroase. 🙂 Ceea ce va doresc tuturor!

Articole pe aceeasi tema

6 comentarii

  1. ok, tocmai am avut un soc…ori eu n-am mai vazut poze cu voi d emult, ori neuronii mei au luat-o razna… asteptam sa il vad pe Vladimir inca la orizontala, in nici un caz in premergator :)…uite asa realizezi cum trece timpul, uitandu-te la ei cum cresc… cat despre invatamintele lui Neagoie Basarab pentru „fiul” sau o sa vezi ca va fi din ce in ce mai bine si foarte distractiv (Mariile au ceva special de sefi care stiu sa se impuna in tot si in toate )… si vor avea avantajul varstei foarte apropiate si atunci sa te tii… nu mai e cazul sa iti zic sa te bucuri de ei pentru ca deja o faci, nu-i asa?!

    1. @catrinutza, trebuie sa recunosc ca nu ma mandresc cu folosirea premergatorului, dar e o concesie necesara. Vladi se ridica singur in picioare daca are sprijin, asa ca mi-am spus ca, folosit cu moderatie, merge folosit. Eu nu il pot tine atat de mult in brate pe cat ar vrea el sa stea. In plus, mi se pare ca intermediaza, mai bine decat as face-o eu, interactiunea dintre ei. Ii lasa sa interactioneze excluzand o posibila sursa de gelozie – suportul pe care i-l ofer lui Vladimir.
      Ma bucur si savurez. Stiu ca tu poti intelege asta mai bine. 🙂