Dukan. Incepand de astazi

M-am lasat convinsa de Cristina..dar mai ales de reusita ei. Recunosc ca pozele au contat enorm. .. dar pe de alta parte sunt constienta ca, la mine impresia a 13 kilograme in minus,ย nu va fi la fel de puternica.

… dar nu risc mare lucru… plus ca nu o sa mai mor de foame. ๐Ÿ™‚ … de fapt nu muream de foame nici inainte dar din cauza ca imi propusesem o dieta prea restrictiva, cedam foarte des ispitelor.

Incepand de astazi am pornit la atac. 10 zile.

Nu stiu daca va fi greu sa usor… deocamdata e ok. Lactatele cu 0% grasime nu au nici un gust. Poate ma voi obisnui totusi cu ele.. ca nu ma vadย mancand 10 zile numai carnuri.

Imi urez bafta! ๐Ÿ™‚

 

Articole pe aceeasi tema

71 de comentarii

  1. Deci?
    Ai reuศ™it?

    Nu ศ™tiu cum aศ›i reuศ™it voi dar l-a mine nu a ศ›inut. Auzeam in stรขnga si in dreapta dukan, dukan. O cunoศ™tinศ›ฤƒ 20 de kg in 5 luni. Alta 18 in doua luni, etc. Am รฎnceput si eu dukanul. Nici in perioada de atac (5 zile) nu am dat jos nici mฤƒcar 100 de grame. Dar incapatanata am continuat รฎncฤƒ 2 luni. SI AM AVUT REZULTATE SPECTACULOASE. DUPฤ‚ DOUA LUNI AVEAM CU 5 KILOGRAME MAI MULT. Deci, pe mine dieta dukan m-a โ€œajutatโ€ sa iau in greutate 5 kg in 2 luni. Si mฤƒ chinui de 4 luni cu o alta dieta (nu vreau sa fac reclama). Nici acum nu am reuศ™it sa dau jos cele 5 kg luate cu dukanul. Abia am reuศ™it sa slabesc 4 kg. Deci am dat jos un kilogram pe luna. Si alerg zilnic 6 km de 4 luni. Sunt foarte dezamagita. Cert este ca dacฤƒ nu รฎncepeam o alta dieta probabil ca as fi continuat sa pun kilograme, asta a fost la mine efectul dukan. Uitam sa mentionez. Nu sunt bolnava. Mi-am fฤƒcut toate analizele (hormonale, tiroida, etc).

  2. hai la raport ! ๐Ÿ™‚
    eu am incheiat cu bine cele 2 zile. A rezultat -1 kg ๐Ÿ™‚ deci saptamana viitoare o sa atac din nou. Tu cum ai rezistat ispitelor? Eu azi noapte , cand i-am facut laptele lui Tudor am muscat dintr-o banana :), dar era deja vineri ๐Ÿ™‚

  3. Asta am tinut-o si eu anul trecut si a dat roade. Patru- cinci kile in doua saptamani. Doar ca eu mancam seara un mar. Toate ca toate, dar io ma usuc daca nu mananc macar un fruct. Asa ca am facut un compromis cu un fruct cat de cat light. A, si n-am renuntat la cafeluta de dimineata indulcita. Dar am scot grasimile, fainoasele, dulciurile. Carne slaba, lactate mediu ca grasime. Probabil ca daca o tineam ca la carte dadeam jos mai mult, dar inca alaptam si am zis sa nu fiu chiar asa de dura. Curand o sa ma alatur tie, dupa ce se da liber la lactate si carne. Sa ne facem galerie reciproc ๐Ÿ™‚

      1. @g.cojocaru, He-he-he…lasa ca mai rau e ce umbla prin minti si ce se scoate pe gura decat ce bagi in gura :)). E bine si atat. Saptamana aia, daca o tii cu sufletul, e ok.

  4. Auzi. nu pui si niste poze cu „inainte”si „dupa” …?
    ๐Ÿ™‚
    Succes cu Atacul!
    Eu nu-s in stare sa tin nici o dieta si nici un program :))

  5. deeeci? zi-ne! ce a zis cantarul in dimin asta?

    ps: tot nu am mancat din cioco si daca ma enervez maine si poimaine „atac” ๐Ÿ™‚

    1. @Lacri, nu ma cantaresc in fiecare zi. Din experienta stiu ca psihic e impactul mai mare atunci cand vad rezultatele saptamanale.
      Hai, ataca si tu! ๐Ÿ™‚ Mi-ar prinde bine inca o colega de suferinta. ๐Ÿ˜‰

      1. @g.cojocaru,
        ok, „atac” azi si maine doar ๐Ÿ™‚
        Am o colega de birou care arata incredibil dupa Dunkan (nu ca ar fi aratat rau inainte) ea tine acum 5/5.
        ma duc sa decongelez puiul. Micul dejun o sa fie o omleta, goala, evident ๐Ÿ™‚
        Ai Oala Romana?

  6. Bafta!!! Eu admir toate mamicile care reusesc sa tina o dieta. Eu nu sunt in stare. Orice aliment interzis imi face o pofta teribila (chiar daca altfel nu l-as manca ๐Ÿ™‚ ), asa ca raman la urcatul scarilor (stam la etajul 4 ๐Ÿ˜€ ) si plimbatul/alergatul dupa Clara.

  7. Bafta! Eu am incercat si am cedat repede, nu e genul meu de dieta. Dar stiu cat de naspa e cu kg in plus, am avut la un moment dat +30. Acum am ajuns la +5, deci a fost un drum luuung. Si mai e un pic. Iti tin pumnii! :*

  8. eu nu m-am plictisit de carne dupa aproape 3 luni. pentru ca nu mananci doar carne, sunt 1000 de retete gustoase, poti sa faci combinatii. nu te obliga nimeni sa mananci carne cu carne. e alegerea fiecaruia de a tine sau nu o dieta. daca ea a ales aceasta dieta, care chiar functioneaza pentru persoane care nu sunt dispuse sau nu pot sa faca foarte multa miscare, atunci trebuie doar incurajata.
    si sunt fete care au tinut dieta luni de zile, au slabit zeci de kg si au avut analize bune. pe langa dieta se recomanda un aport de vitamine….si atunci esti ok medical. eu sunt ok la acest capitol.

  9. BAfta. Si pe mine m-a tentat mult intr-un timp, dar nu permite fructe, asa ca am abandonat. Mi-e, insa, bine cu Paleo, desi si la asta calc stramb deseori. Deh, dependenta de paine….

    1. @madimih, si eu am o mare problema cu painea… dar sper sa reusesc sa scap de „problema” cu aceasta ocazie.
      Bafta multa si tie cu Paleo si „scapari” cat mai rare! ๐Ÿ™‚

  10. Singurul avantaj pe care il vad la dieta asta e ca dupa vreo 3 zile s-ar putea sa-ti piara cheful de carne for ever…:) Iar iaurturile degresate complet sunt chiar oribile, mai bine te lipsesti!
    Si eu am de slabit foarte mult, dar acum m-am relaxat (pustiul are 4 ani si ma inteleg altfel cu el) si am inceput sa manac foarte putin si variat. In plus, fac gimnastica de intretinere in casa si sar coarda, cu saritul corzii slabesti zdravan. Si cu bicicleta ergonomica, daca ai in casa, altfel fitness-ul mie imi da pofta de mancare asa ca nu fac decat pe la mijlocul curei de slabire.
    Succes, sa scrii cum merge!

    1. @Roxana, probabil ca nu o sa mai vreau sa vad carne… si da, ai dreptate in legatura cu iaurturile… dar imi sunt datoare sa incerc… mai ales ca nu ma pot baza prea mult pe miscare. inca.
      Merci de incurajare. ๐Ÿ™‚

  11. Bafta.sper sa reusesti sa scapi de cat ti-ai propus. Parerea mea e sa incerci si cu un nutritionist(stiu 2 pers care au slabit fffff mult cu ajutorul lui).

  12. Mi se pare grea. Depinde de organism.
    Eu n/as putea sa tin o dieta bazata in mare parte pe carne. In plus numeste mezelurile delicatese……… ceea ce mi se pare usor amuzant.
    Pana la urma scopul tau e sa slabesti dar sa-ti si pastrezi sanatatea. Eu zic sa-ti faci niste teste dupa 10 zile sa vezi cum stai cu calciul, magneziul…si eventual colesterolul. Meeei, e prea multa carne.
    Umila mea parere
    Dar Succes!

    1. @Hapi. River_woman, si eu cred ca e prea multa carne, dar nu o fac decat 10 zile… plus ca mi-am propus sa nu amestec niciodata 2 carnuri ci sa mananc zilnic cate un fel de carne („delicatese”, neincluse) plus iaurtul degresat sau branza degresata. … iar analize astept cam o luna si imi fac… Acum sunt racita si nu vreau sa mi-o ia razna valorile din cauza „unei infectii in organism”, pt ca vreau un set complet.

  13. Cristina Rotariu Ionita, spun tot. Promit. ๐Ÿ˜€ Multumesc tare mult!

  14. Andreea Preotu, merci de sugestie… sper sa functioneze, in caz de nevoie. ๐Ÿ™‚

  15. Bafta!O sa reusesti,faptul ca ai avut curaj sa spui pe blog inseamna ca ai suficienta vointa!
    Si pana la urma exista o dieta pentru fiecare,daca tu poti sa mananci atata carne inseamna ca asta ti se potriveste…eu de exemplu nu pot trai fara fructe si orice dieta care le suprima e chin mare!
    Tinem pumnii…
    PS :vezi ca Edith Francu http://www.edithskitchen.ro/ tine si a inceput sa posteze si retete!

    1. @Irris, sper. Din toata inima, sper. ๐Ÿ™‚ … Nu obisnuiesc sa mananc atata carne… prefer legumele si fructele, oricand, insa sufera baba la frumusete. Sper sa „sufar” cu folos. ๐Ÿ˜›

      Merci de info. O sa vizitez si eu blogul lui Edith. ๐Ÿ™‚

  16. si inca un sfat: daca te apuci si din orice motiv te opresti, nu te apuca sa mananci ce apuci. risti un mare efect yo-yo. altceva nu stiu ce sfat sa iti mai dau, decat ca sincer imi doresc sa reusesti. eu mi-am recapatat increderea in mine, m-am schimbat total. inclusiv coafura.

  17. din experienta fetelor de pe site, eu iti recomdand un atac de 7 zile. cam toate care au tinut 10 zile spun ca au slabit in cele 7 primele, apoi 3 zile au stagnat.oricum in zile de pl mai iei ceva in plus, nu are sens sa prelungesti atacul daca oricum nu dai jos. si iti recomand alternarea de 5/5. in cele 5 zile de pp este un fel de atac, mai ales daca nu consumi tolerate.

    1. @Cris, o sa incerc totusi cu 10… ai mult ca pe un test de vointa. Din cate am citit la recomandari (nu pe forum, recunosc) am inteles ca e ok si 1/1… ma cam sperie 5/5 dar promit sa studiez problema. ๐Ÿ™‚
      Merci mult pentru pont. ๐Ÿ˜‰

  18. Bafta multa! Sunt alaturi de tine si sunt sigura ca vei reusi, trebuie! Cand o sa am timp, in astea 10 zile, o sa iti mai scriu la comentarii cate o incurajare, sa stii ca sunt alaturi si ca te sustin :), pentru ca stiu ca nu e deloc usor

  19. pai eu am tinut chiar saptamana trecuta de luni pana joi, vineri nu am mai rezistat (ti-am zis, as fi mancat si hartie!!! adica orice in afara de carne/ou/iaurt), DAR am slabit 3 kg in 4 zile! Am zis ca fac o pauza si mai incerc 3-4 zile! Eu am tinut-o foarte strict, adica in afara de ou/carne/ iaurt nu am mancat nimic. Nici macar pireurile lui Tudor nu le-am gustat ๐Ÿ™‚
    Au si un site, unde gasesti retete. ( vorba vine „retete” ,parerea mea ) ๐Ÿ™‚ Stiai, nu? http://dietadukan.ro/

    1. @Lacri, pai si eu mi-am propus sa nu ma ating de piureuri sau bucatele.. ca noi mai mult suntem cu bucatile. :). Am vazut site-ul dar pentru perioada de atac chiar nu ma ajuta prea mult ce gasesc acolo. Sper sa trec de etapa 1 si sa reusesc sa pun in practica si retetele. ๐Ÿ™‚

  20. Stiu e greu, dar asa cum m-a incatat cineva , cand simti ca cedezi uita-te la poze cu grasi!!!

  21. ๐Ÿ™‚ grea dieta. Pe bune. Mai poti manca si oua si iaurt/branza de 0,1% grasime. ๐Ÿ™‚ Eu in a 5-a zi as fi mancat si hartie :)). Succes!

    1. @Lacri, eu te contrazic. singurul lucru greu e ca nu mananci fructe, in rest mie mi s-a parut ca a trecut timpul ca o parere.

      1. @Cris,
        eu am ispite in jur :D: un sot care adora fructele , pastele si painea cu masline si doi copii care mananca preponderent fructe si legume. Nu e o dieta rea, dar e al naibii de frustrant( pt mine cel putin) sa nu mananc decat 3 chestii ๐Ÿ™‚ Oricum, rezultatele sunt incontestabile

        1. @Lacri, si eu am ispite. gatesc pentru mine, gatesc pentru sot care n-are nicio problema cu greutatea si gatesc oentru fetita de 2 ani. si in week-end le fac prajituri cu creme, tort si multe alte bunatati. crede-ma ca ma tentatii. insa cand am vazut rezultatele nu m-a mai tentat nimic.

  22. Iti doresc si eu bafta, sa ne tii la curent
    Daca as avea kilograme in plus sunt absolut convinsa ca as aborda raw veganismul pana m-as echilibra si detoxifia ๐Ÿ™‚
    Apoi ar reintroduce incet alimentele pe care le mancam si inainte
    SAU dieta macrobiotica – asta imi face cu ochiul pentru ca tine cont de felul in care sunt absorbite anumite alimente in tractul digestiv

    1. @Hapi. River_woman, nu pot raw… nu integral. Am incercat… dar e greu sa rezist atunci cand trebuie sa servesc de exemplu copiilor in privinta mancatului… Plus ca e dificil sa fiu singura din familie cu o asemenea alimentatie… Nu am suficienta vointa. La fel cum nu am nici pentru diete restrictive… pur si simplu nu pot mai mult de 1-2 saptamani