RoBlogFest – si totusi exista dreptate!

Recenta reusita a Bogdanei la Roblogfest m-a bucurat enorm.

Sincer, nu credeam ca UrbanKid nu va fi primul clasat. Din punctul meu de vedere este site-ul pentru parinti cel mai ok din toate punctele de vedere… dar este site, nu blog de parinte… si nici nu este scris numai de parinti… dar, nah, mai nimic nu e fair la noi.  Mi-era greu sa cred ca miile de cititori ai lor nu vor da curs rugamintilor pe care acestia le-au lansat in online de a fi votati.

M-am bucurat insa, sa vad ca votantii au fost fair. Nu speram la atata corectitudine, si am fost placut surprinsa de rezultat.  🙂  E minunat cand se intampla lucruri bune. Nu e o minune. E doar corect. La fel de corect cum ar fi fost si ca Ada sa se claseze pe locul 2 sau Laura pe locul 3….

Pentru mine, acesta este adevaratul clasament si ele sunt ocupantele de drept ale podiumului!

Am sustinut-o pe Bogdana cu draga inima dar asta nu inseamna ca nu am la inima si ceilalti concurenti. Din contra, fiecare merita, in felul lui, sa castige.  Am explicat in postarile anterioare de ce am ales sa o sustin pe Bogdana si sper din inima ca daruirea ei si felul in care a ales sa isi foloseasca coltisorul ei virtual sa fie copiat de cat mai multi bloggeri. A copia un model de umanitate cred ca nu va fi considerat de nimeni drept plagiat. 🙂

Felicitari, tuturor participantilor! 🙂

Articole pe aceeasi tema

2 comentarii