Remember HSM?

Va mai aduceti aminte de seria HSM? Eu da! Cu durere si regret ca nu am reusit sa fac nimic…  HSM in devenire a fost initiat de Diana si era un soi de comunitatea virtuala de sprijin in lupta cu kilogramele….

Eu am incercat, dar Universul m-a vrut grasa…. s-a asternut praful peste grupul HSM.. Diana, si multi alti membrii si-au atins scopul. Eu nu. .. dar nu am uitat si nu am renuntat.

De aproximativ o luna sunt fericita posesoare a unui abonament la Club Moving Bucuresti (primit in dar de ziua mea de la sot) pe care il folosesc la maximum. Abonamentul.  Nu am rezultate notabile de raportat. O iau incet.. nu prea incet, dar cum rezistenta mea la efort era pe minus. Acum, dupa o luna, sunt pe la zero 🙂 .. care inseamna nimic  dar totusi ceva.

Eu nu renunt la lupta! Strig catalogul sa aflu cine mai duce lupte cu propriile kilograme. Cine?  .. va tenteaza sa reincepem un program virtual de sprijin? Raportam saptamanal, ne incurajam, schimbam impresii si impartasim experiente.. Va tenteaza?

Articole pe aceeasi tema

4 comentarii

  1. Eu, daca ma astepti un pic :D. In cateva zile nasc, mai stau cam o lunasa imi revin, sa ma adaptez si sa vad ce fel de program reusim sa ne facem si ma apuc de treaba.