Stari… si remedii; Pregatiri.

Articole pe aceeasi tema

6 comentarii

  1. @oana, multumim pentru vizita si pentru incurajari! … v-am vizitat si noi, cu siguranta o vom mai face pentru ca ne-au placut tare mult aventurile voastre!

  2. Bebelina noastra, conform DPN, va fi adusa de Iepuras 😀 – 4 Aprilie 2010.
    ceska, multumim pt incurajari si sfaturi! Normal ca imi doresc sa imi pot alapta copilul… ma gandeam la cateva biberoane si sterilizator, pt ceai, apa…

  3. buna!Sunt Oana si pentru prima data la voi pe blog.
    saptamana trecuta scriam unei prietene care e insarcinata in luna a patra descriindu-i aproape aceleasi lucruri despre care vorbesti tu:ras,plans,bucurie,tristete trecand de la una la alta aproape imperceptibil.
    si ce era mai rau e ca mi se parea ca nimeni nu ma intelege si nu gaseste cuvintele potrivite sa ma imbarbateze sau sa-mi imartaseasca bucuria.
    adica nici eu nu stiam ce vroiam.
    Dar,…traiasca sotii rabdatori!!-)).Cu el ,cu sora si mai ales cu tine insati ai sa gasesti puterea sa depasesti starile astea!
    Numai bine si sanatate!!

  4. Cat mai e pana vine bebelina? Daca vrei sa reusesti sa alaptezi poti amana sterilizator si sticle…. poate lipsa lor o sa fie un imbold cat de mic sa continui daca se dovedeste a fi greu. Zic si eu ca sa te incurajez. Scoica e foarte importanta insa chiar de la venirea acasa a micutei mai ales ca aveti masina voastra. Oricum o sa soseasca in cea mai buna familie pentru ea! Va doresc sa treceti cu bine peste stari in perioada cat mai aveti de asteptat, o nastere usoara cu o micuta sanatoasa. N-o sa fie usor dar merita. E frumos!