A meu! Extrageri, recomandari si pregatiri de week-end

Azi este una din acele zile in care am nevoie de de un car de energie… Dap, iar ma oftic ca nu s-au inventat acumulatorii pentru mame.

Printre roabe pline de pamant, printre cofraje si pregatiri pentru turnarea betonului, cu mainile anchilozate de febra musculara si pline de bataturi, va fac cunoscute numele celor 3 castigatoare ce vor fi premiate de Varta:

.. iar participantele, in ordinea inscrierilor au fost:

1.    Loredana Manz
2.    Gabriela Anton
3.    Cristina Popescu
4.    Paduraru Doinita
5.    Simona Vrajitoriu

 Recunosc ca ma asteptam la mai multe inscrieri. Prea putine dintre voi sunt mame mereu gata de actiune… nu cred asta… Pun slaba participare pe seama unui moment greu… Sper ca a trecut. Sper ca ati reusit sa va gasiti metoda optima de energizare, dar daca inca mai cautati, recomand sa urmariti actualizarile zilnice de pe aceasta pagina. Pentru mine sunt inspirationale si reusesc sa ma binedispuna mai mereu.

V-am mai spus ca „revelatia” pe care am avut-o in urma participarii la evenimentul organizat de Varta cu ocazia lansarii acumulatorilor Ready2Use este faptul ca motorul sunt eu, iar energia de care am nevoie este la indemana; trebuie doar sa vreau sa pot!

Pentru ca toate mame merita sa fie gata de actiune, Loredana Manz va beneficia la intoarcerea din concediu de un premiu surpriza din partea mea, intrucat „secretul” ei a fost cel mai apreciat… si cum nu e frumos ca din 5 participante numai 4 sa primeasca ceva, am decis sa ii fac si Doinitei o surpriza. Sper sa ii placa.

Si in cazul in care nu v-ati prins ce e cu posesivitatea din titlu, „a meu” vine de la orasulm.eu  o aplicatie pe care o recomand. Poate fi descarcata gratuit atat din Google Play cat si din AppleStore si  va ajuta sa fiti mereu conectati la recomandari de locatii frumoase in care va puteti relaxa atat singuri dar si impreuna cu cei mici. Recunosc deschis ca eu iubesc recomandarile de locatii pentru copii. Deja am bifat unele, iar pe altele le-am trecut pe lista „trebuie sa ajungem si acolo”.  De exemplu, Duminica mi-am propus sa aleg una din rcomandarile de aici. .. asta daca nu primesc pana atunci un newsletter cu recomandari mai interesante. 😉

.. si pentru ca tot am spus de la inceput ca astazi este una dintre acele zile in care am nevoie de energie, primesc cu bucurie sfaturi, remedii babesti.. orice ma poate ajuta ca pana la 17:00 cand plec spre casa sa pot fi fresh si buna de facut cofraje. In noaptea asta e musai sa terminam…. Sambata dimineata ne bate betoniera la poarta… iar Sorin trebuie menajat…. doar problemele de sanatate vin atunci cand ai fi avut cea mai mare nevoie sa fi in forma…  Noroc ca nu am pornit pe aceasta cale singuri, asa ca munca mea consta in a face pe necalificatul pentru „mesteri”. In afara de faptul ca abia mai misc, sunt bine! 🙂

Week-end placut sa aveti!

Articole pe aceeasi tema

4 comentarii

  1. Spor la treaba si iti urez sa iti vina energia. Ar trebui sa-i intrebam pe copii de unde au atata, ca al meu cel putin parca e legat la priza.