Afaceri din suflet: Elefantelul Curios

credit foto: dedi.ro

Despre Elefantelul Curios s-a scris mult in 2013. Pe merit. E drept ca au organizat si doua petreceri la care au invitat mamele bloggerite, dar nu cred ca cineva a scris de bine doar pentru asta.

credit foto: dedi.ro
credit foto: dedi.ro

La petrecerea la care am fost invitata impreuna cu cei mici am primit in dar un voucher de 200 de ron care insemna fie un abonament cu intrari nelimitate timp de o luna, fie o reducere de 50% la organizarea unei petreceri.  Mi-am propus atunci sa nu scriu despre locatie pana nu testez amanuntit. Transformarea voucherului in abonament iesea din discutie; pentru noi. Din pacate, singurul cusur pe care i l-am putut gasi Elefantelului este acela de a fi situat in zona Brancoveanu… fix in cealalta parte a Bucurestiului fata de locuinta noastra. Oricum, asta nu ne-a impiedicat sa ne oprim cu cei mici acolo ori de cate ori am avut drum prin zona. Piticii nostri chiar au prins mare drag de acel loc, si nu de multe ori am plecat de acasa cu destinatia Elefantelul Curios doar pentru a le face pe plac.

Le inteleg perfect pasiunea. Nu e doar pentru loc in sine ci pentru sufletul locului. Sufletul acesta se regaseste in tot: loc de joaca, organizare petreceri, after school, cursuri, ateliere si in toate evenimentele organizate de Elefantelul Curios. Nu e primul loc de joaca in care am intrat, insa este primul care mi s-a lipit de suflet.. si credeti-ma e un oarecare efort sa mergi din Bucurestii Noi pana in Brancoveanu cu doi copii mici pentru a-i duce cateva ore la joaca.  Dar l-am facut cu placere. Daca sunteti interesati sa aflati cine si ce este Elefantelul Curios, puteti citi detalii pe pagina lor. Tot acolo gasiti detalii si despre atelierele pe care le organizeaza pentru cei mici.

Daca aveti drum prin zona Brancoveanu, nu ocoliti Elefantelul Curios. E foarte posibil ca micutii vostri sa va fie recunoscatori. 😉 Iar de sunteti in cautarea unui loc pentru organizarea unei petreceri pentru copii, dati-le o sansa. Eu am facut-o… asa am ales sa imi folosesc voucherul cadou. Am organizat o petrecere pentru un baietel nazdravan care a fost tare incantat de mega petrecerea lui. Asemenea au fost si parintii sai si invitatii acestora. .. iar oranizarea petrecerii a fost floare la ureche atunci cand ne-am lasat pe mana Izabelei Caragea Marinescu si a colaboratoarelor sale. Am mai organizat petreceri pentru copii mei. Si la locuri de joaca si acasa, dar nici una nu a iesit atat de bine si fara de cusur precum cea organizata la Elefantel. Cum putea fi altfel atunci cand detaliile organizatorice sunt stabilite ca de la mama la mama iar locul in care se desfasoara petrecerea are o caldura aparte ce te duce cu gandul la camin, familie …

Ce mi-a placut cel mai tare atunci cand am colaborat in calitate de client cu Elefantelul Curios? Flexibilitatea! Si profesionalismul. Mai ales profesionalismul! Atat al reprezentantilor Elefantelului cat si al colaboratorilor sai. E lucru mare sa stii sa iti selectezi colaboratorii astfel incat sa poti organiza evenimente pentru copii, pentru orice buget, dar la care sa pastrezi mereu standarde ridicate si un raport calitate-pret foarte bun. Asta imi place cel mai mult la Elefantel: faptul ca nu te face, pe tine ca parinte, sa iti faci credit ( 😀 ) pentru a-i oferi copilului tau o petrecere de neuitat!

Chapeaux bas, Izabela!

Articole pe aceeasi tema

4 comentarii

  1. Si noua ne place la Elefantel. Am fost deja de cateva ori acolo, la joaca sau la petreceri, inclusiv la petrecerea de 2 ani a fetitei. Dar e departe:(. Noi tot in Bucurestii noi stam si suntem in cautarea unul loc de joaca asemanator cu Elefantelul mai aproape.

    1. ramai pe aproape. 😉 Am facut o descoperire si la noi in cartier. Scriu diseara… daca pica lati cei mici dupa aikido 😀